Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
722
0

Румунія – Ізраїль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 9 вересня о 21:45 за Києвом

Румунія – Ізраїль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Twitter

9 вересня на «Національний стадіон Бухареста» пройде матч 5-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Румунії зустрінеться зі збірною Ізраїлю. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Румунія

Збірна останніми роками пережила кілька болючих невдач. Вона не змогла кваліфікуватися на останній Євро, хоча матчі проходили, зокрема, й у Бухаресті. А у крайньому розіграші Ліги Націй триколори залишили дивізіон В, хоча набрали гідних 7 очок. Але навіть після цього Едвард Йорденеску примудрився залишитися на посаді. І цього разу, у нинішній кваліфікації, поки що жовті виглядають гідно. У березні вони змогли виграти як у Андорри, так і у білорусі. Потім, у червні, були нічиї – спочатку без голів обійшлися у Косові. А через 3 дні, програючи у Люцерні швейцарцям 0:2 до 89-ї хвилини, румуни примудрилися вирвати нічию за рахунок дубля, що встиг оформити Валентин Міхеїле, молодий півзахисник Парми.

Ізраїль

Команда перебралася під крило УЄФА вимушено через політичні нюанси. Тут надто висока конкуренція, і жодного разу не вдалося пробитися ні на чемпіонат світу, ні на Євро - максимум програвали в стикових поєдинках. Що виходило у біло-синіх, це виступи у Лізі Націй. Спочатку вони виграли в дебютному розіграші групу в дивізіоні С, а рік тому - забезпечили собі право в наступному розіграші зіграти у лізі А. Загалом, і нинішня кваліфікація складається якщо не добре, то задовільно. Почали з домашньої нічиєї з Косово та поразки 0:3 Швейцарії, але в червні вдалося забезпечити для себе максимум, у вигляді перемог над білоруссю та Андоррою. Втім, просто ізраїльтяни змогли вичавити максимум із аутсайдерами влітку, а от якщо хочеться поборотися за вихід на Євро, то треба обов'язково виграти зараз.

Статистика особистих зустрічей

Ізраїль мав 3 перемоги поспіль. Але в 2-х останніх поєдинках вже румуни виявилися сильнішими: перемога у 2018-му та нічия у 2022-му (обидва рази на виїзді).

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом румунів, які грають вдома. Але обидві збірні не дуже блищать - чекаємо тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.