Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 вересня 2023, 09:54
14483
17

Невдалий дебют. Україна U-21 зазнала поразки від Німеччини U-21

Оновлена молодіжна збірна України провалила другий тайм

| Оновлено 09 вересня 2023, 09:54
14483
17
Невдалий дебют. Україна U-21 зазнала поразки від Німеччини U-21
twitter.com/DFB_Junioren

У рамках підготовки до старту у кваліфікації чемпіонату Європи U-21 «синьо-жовті» провели спаринг із збірною Німеччини. Це була перша гра молодіжної збірної України під керівництвом нового тренера – іспанця Унаї Мельгоси. У першому таймі команди діяли на рівних, у другому повною перевагою володіли господарі поля.

У стартовому складі української молодіжки вийшли представники семи клубів УПЛ. Найбільше представництво мало київське «Динамо» - 3 гравці (Нещерет, Бражко та Волошин). По два футболісти делегували донецький «Шахтар» (Лосенко, В’юнник) і львівський «Рух» (Роман, Теслюк). По одному футболісту представляли житомирське «Полісся» (Смоляков), луганську «Зорю» (Батагов), одеський «Чорноморець» (Салюк) і ФК «Олександрія» (Сігеєв). Єдиний легіонер у заявці збірної Ярмолюк із англійського «Брентфорда» залишився у запасі.

З перших хвилин ініціативою заволоділи українці. Вони активно діяли у пресингу, завдяки чому не дозволяли німцям проводити багато часу в атаці. На жаль, підопічні Мельгоси не змогли створити дійсно небезпечні моменти.

Після екватору тайму ініціативу перехопили німці. Господарі поля, на відміну від українців, організували щонайменше два гольові моменти. Спочатку Кнауф пройшов лівим флангом і віддав пас на Мукоко у штрафний майданчик. Нападник обіграв Нещерета та з гострого кута прострілив вздовж воріт, Сігеєв зіграв надійно та вибив м’яч. За спиною українця був гравець німецької збірної, який міг вразити порожні ворота. У другому моменті невдало зіграв на виході Нещерет. Він не дістався м’яча в районі 11-метрової позначки, Беєр завдав удару головою, м'яч пролетів над поперечиною.

У перерві Мельгоса здійснив 8 замін. До середини другого тайму на полі не залишилося жодного гравця зі стартового складу. Багато замін було і в складі збірної Німеччини: до фінального свистка дограв тільки голкіпер Урбіг.

twitter.com/DFB_Junioren

Зміна складу негативно позначилася на українській команді. Під час побудови атак гравці діяли асинхронно, було багато неточних пасів і втрат м’яча. Українці рідко володіли м'ячем на чужій половині поля. В обороні також було чимало проблем. Перевагою володіли німці. У підсумку все це призвело до двох пропущених голів. На 53-й хвилині німецька команда відібрала м'яч на половині поля українців. Вольтемаде відпасував на Бейера, який сильним ударом прошив Фесюна. У кінці матчу українці знову помилилися. Слюбик віддав неточний пас в центрі поля. Його партнери не встигли перекрити вільні зони в обороні. Лемперле отримав м'яч поблизу штрафного майданчика та завдав точного удару в дальній кут.

Відбірковий турнір Євро-2025 (U-21) молодіжна збірна України розпочне матчем проти збірної Північної Ірландії. Ця гра відбудеться 12 вересня у Словаччині, на полі Національного тренувального центру Попрада (початок — о 19.30 за київським часом).

Товариський матч.

Німеччина U-21 – Україна U-21 – 2:0

Беєр (53), Лемперле (88).

Мартель (35), Брайтгаупт (70), Рідель (81) - Бражко (62), Боль (68).

Німеччина U-21: Урбіг, Кляйне-Бекель (Зіберт, 46), Гехтер (Аррей-Мбі, 46), Шмідт (Рідель, 46), Кнауфф (Роте, 46), Мартель (Брайтгаупт, 46), Браун (Вагнер, 46), Рьоль (Вольтемаде, 46), Груда (Лемперле, 46), Беєр (Небель, 56), Мукоко (Тресольді, 56).

Україна U-21: Нещерет (Фесюн, 46), Роман (Скорко, 46), Салюк (Боль, 46), Батагов (Слюбик, 60), Смоляков (Булеза, 46), Сігеєв (Рубчинський, 46), Бражко (Павлюк, 66), Лосенко (Ярмолюк, 46), Теслюк (Квасниця, 46), В'юнник (Краснопір, 46), Волошин (Брагару, 46).

Арбітр: Ясмин Саботіч (Люксембург).

Стадіон: «Людвігспаркштадіон» (Саарбрюкен, Німеччина).

НІМЕЧЧИНА U-21 – УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

88’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Німеччина U21.
53’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Німеччина U21.
Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Циганков оцінив перемогу над Барселоною, яка стала історичною для Жирони
Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0
Циганков оцінив перемогу над Барселоною, яка стала історичною для Жирони

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALF🎈
Це товарняк і тому немає чому дивуватися, коли роблять заміни на другий тайм. Для цього і грають товариські матчі, щоб дати спробу всім футболістам себе показати, хто в якій формі і по експерементувати зі складом.
ALF🎈
Перший тайм грали одні і мали ініциативу,  другий - навпаки
antt
На недавньому юніорському чемпіонаті німці з групи не вийшли а наші хоч вийшли, то програли як від іспанців. Склад тепер трохи змінився - але німці як у відомому прислів'ї виграють
dudigo78
завтра буде продовження від національної збірної. такі наші теперішні реалії. Футбол, якби є, а результату нема
Alexander Киев
Та то таке.. головне щоб дінама у цьому сезоні в єврокубках перемагала 
Дмитрий Лавриненко
ну це вже геть нікуди не лізе. перший матч в такому складі, дебют тренера і програти на виїзді Німеччині в товарняку. ще й 2:0, це вже зовсім. соромно за Реброва, що не відпустив Забарного, Судакова й Ваната заради цього матчу.