Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 вересня 2023, 04:01
4086
21

Сергій РЕБРОВ: «Не рахую, скільки очок ми маємо набрати у двох матчах»

Тренер оцінив стан команди перед матчем відбору

| Оновлено 09 вересня 2023, 04:01
4086
21
Сергій РЕБРОВ: «Не рахую, скільки очок ми маємо набрати у двох матчах»
УАФ

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання журналістів перед матчем відбору Євро-2024 проти Англії, що відбудеться 9 вересня.

— Чи буде готовий зіграти Андрій Ярмоленко? Якщо ні, то ким плануєте його замінити?

— По-перше, Андрій ще не тренувався в загальній групі. Звісно, він не готовий на 100%. Сьогодні побачимо. Його є ким замінити. Зараз на кожну позицію в збірній України є конкуренція, чим я дуже задоволений.

— Чому до збірної України не був викликаний Руслан Маліновський?

— Коли ми викликали гравців, то він узагалі не мав команди і практики. Ми викликали тих футболістів, яких викликали. Руслан є членом нашої збірної, тож нічого страшного. Зараз він має ігрову практику. Я вважаю, що він набере форму й повернеться до збірної України.

— У Вроцлаві зараз проживає багато українців. Чи ви очікуєте на підтримку «12-го гравця» під час матчу?

— На жаль, уже більше року ми граємо за межами України. Ми повинні змагатися в такій ситуації. Упевнений, що буде велика підтримка з боку українців та поляків. Гадаю, буде гарна атмосфера на стадіоні, і футболісти її відчують.

— Який кадровий стан у збірної України?

— На жаль, є невеликі пошкодження у футболістів. Але ми викликали 26-х гравців, їх достатньо. Подібні проблеми є й у збірної Англії. Я завжди казав, ми повинні поважати суперника, але акцентувати увагу на своїй грі. Незважаючи на всі ці пошкодження, ми повинні показувати нашу гру.

— Якою буде роль Олександра Зінченка у вашій команді?

— Завтра побачимо. Я впевнений, що він готовий і бажає грати на будь-якій позиції. Він грав і правого, і лівого фулбека…

— Який результат наступних матчів буде для вас задовільним?

— Я повинен готуватися до кожної гри. Зараз поєдинок з Англією, потім — з Італією. Але я сконцентрований на цій грі, ми не рахуємо очки, які повинні заробити у двох матчах. Ми маємо зосередитися на грі, повинні зробити максимум для трьох очок, а далі подивимося, що буде.

— Збірна Англії — дуже складний суперник. Які слабкі сторони в цієї команди?

— Дуже важко знайти слабкі сторони. Але ми повинні зосереджуватися на нашій грі, розуміти, як протистояти цьому супернику. За ці дні ми зрозуміли, як повинні діяти. Але це футбол — ти не знаєш, що завтра буде відбуватися на полі. Важливо футболістам зосередитися на грі, розуміти слабкі сторони суперника. Проте Англія — дуже міцна команда. Незважаючи на кадрові проблеми, у неї є два-три склади. Тому ми готуємося дуже серйозно, завтра повинні показувати свою гру.

— Чи поділяєте ви почуття Олександра Зінченка щодо ситуації в Україні? Наскільки для вас нині є викликом очолювати національну збірну?

— Звичайно, повністю поділяю думки Олександра. Він сказав про велику допомогу з боку Польщі, але хочу нагадати, що Англія надала нам велику підтримку, і продовжує це робити в такий складний для нас час. Щодо роботи, то я дуже щасливий, це велика відповідальність. Я радий, що доєднався до команди в такий складний час.

Не тільки ми з Олександром маємо такі відчуття. Кожен гравець збірної постійно думає про Україну, ми про це постійно говоримо. Ми знаємо, чому ми тут на своєму місці — через те, що є хлопці й дівчата, які борються на передовій за нашу незалежність. Для мене як тренера це навіть легше, адже не потрібно мотивувати підопічних. Вони чітко знають, за що грають, розуміють свою мету, і ми йдемо до неї.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALF🎈
Накинулися на Реброва, ще навіть не зіграли жодного матчу, а вже як коршуни налетіли на нього. Дайте йому спокій, все залежить від наших футболістів, хто в якій формі буде видно завтра у матчі, можливо когось ми не побачемо, а в цілому команда в нас гарна і є на всі позиції рівноцінні заміни. Думаю Сергій нас здивує розтановкою футболістів і складом команди у завтрошньому протистоянні з англійцями.
Побажаємо успіхів нашій збірній на чолі з Ребровим
Lex Aries
Саме головне став в основі Матвієнка в двох матчах, і "0" очок вже є...
alex55
тому що рахувати нічого
Vitason
Ребров немного загоняется,но то что думать нужно о своей игре так это точно,, только чтобы это не были просто слова и не просто думать,а играть нужно, очень часто мы об этом забываем,но сейчас нужно вылезти из кожи ,но достичь результата,ребятам там на передовой очень нужны позитивные эмоции,так что постарайтесь пожалуйста не для себя не для нас ,а для тех кому мы все обязаны!!
Artur Doyle
Мотивація (кращої годі й придумати)Є
Гравці  (за іменами, можливо,  краща в історії збірна)Є
Залишилось взяти ШІСТЬ очок
Первый Среди Равных
Порвем Англію! У нас більша частина складу - це легіонери із сильних чемпіонатів! Таке вперше в історії збірної!
Demid Romanchik
0 будет ..Дело не в Реброве..А в пижонах кривоногих.. Наша команда слабая 
igor shmuylo
Не считаете , бо считать будет нечего .
Павло Бубенко
А нахрена тоді взагалі грати, якщо не рахувати? Дебіл черговий, мля!
Fant24
Интересно вот реброву самому не стыдно что с Англией не было ни одного удара по воротам и никакой игры а как же забивать ?