Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
555
0

Бразилія – Болівія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026

Поєдинок відбудеться 9 вересня о 03:45 за Києвом

Бразилія – Болівія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

9 вересня на «Естадіо Олімпіко ду Пара» пройде матч 1-го туру кваліфікації на чемпіонат світу-2026, в якому збірна Бразилії зустрінеться зі збірною Болівії. Старт поєдинку заплановано на 03:45 за київським часом.

Бразилія

Команда не змогла виграти за Тіте титул чемпіона світу на російських полях у 2018 році, а потім програла фінал Копа Америка на своєму полі Аргентині. Але у цього наставника непохитно вірили, і в Катар селесао їхали за довгоочікуваною Нікою. Тим гучнішим вийшло розчарування, коли після дострокового виходу з групи і 4:1 у першому раунді плей-оф фаворит програв по пенальті хорватам - знову каменем спотикання для них став чвертьфінал. Нового наставника шукали довго і вирішили питання неординарно. За рік на посаду прийде Анчелотті, а поки що в.о. буде Фернандо Дініз із Флуміненсе. При ньому результати суперечливі: розгромили 4:1 Гвінею у червні, але потім у Лісабоні були 2:4 із Сенегалом. Зазначимо, що зараз не буде низки ветеранів - Тьяго Сілви, Габріеля Жезуса, Фреда, Пакета та інших європейських зірок.

Болівія

Збірна вважається одним із андердогів південноамериканського футболу. І загалом підтвердила свій статус і у минулому циклі, закінчивши його на передостанній позиції. Але при цьому вдалося взяти 16 очок – досить багато, як для такого колективу. Проте наприкінці минулої осені тут з'явився новий наставник, Густаво Костас. Для досвідченого, 60-річного спеціаліста це перший досвід роботи не з клубами, а з національними збірними. Якогось перетворення зелені при ньому не пережили. Виграти в 2023 році вийшло тільки у Саудівської Аравії, та з Чилі все закінчилося нічиєю. Решті противників, Узбекистану, Еквадору і навіть Панамі, контрольні поєдинки були програні.

Статистика особистих зустрічей

2017-го вдома Болівія змогла звести домашній поєдинок до нульової нічиєї. Але всі 5 інших поєдинків залишилися за фаворитом.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають і на привид боротьби в цій парі. Але це лише 1-й тур, тож можна поставити на тотал менше 4,5 голів (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.