Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1203
0

Грузія – Іспанія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 8 вересня о 19:00 за Києвом

Грузія – Іспанія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

8 вересня на «Борис Пайчадзе Динамо Арена» пройде матч 5-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Грузії зустрінеться зі збірною Іспанії. Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Грузія

Команда представляє країну, яка багата талантами. Але за індивідуальної техніки хрестоносці, зазвичай, недостатньо хороші як колектив. Вони жодного разу нікуди так і не виходили, хоча кілька разів фінішували третіми у своїх групах. Хіба що в Лізі Націй вдалося блиснути. Якщо перемога у групі дивізіону D очікувалася, то минулому циклі, вже за Саньоле, вийшло й у дивізіоні З стати першими в квартеті. Нова кваліфікація розпочалася підопічними Віллі, серед яких є і такі яскраві футболісти, як Хвіча, Мамардашвілі, Давіташвілі, а також Чакветадзе, Сазонов та Мікаутадзе, з непоганого старту. Вони не програли вдома Норвегії та перемогли 2:1 на Кіпрі. І лише прямий конкурент, Шотландія, змогла вдома впоратися із супротивником із Кавказу з рахунком 2:0.

Іспанія

Збірна має негласний статус королеви відборів. Це на фінальних турнірах бувають проблеми, що виявилося і на чемпіонаті світу наприкінці минулого року, призвівши до відставки Луїса Енріке. Але мало хто сумнівається, що із нинішньої кваліфікації фурія роха вийде переможцем. Не дивно, що для тренерського штабу важливіше заграти нового вундеркінда з Барселони, Ламіна Ямаля, якому лише 16 років. З іншого боку, не так просто складається для Луїса де ла Фуенте на новому місці. Так, він виграв Лігу Націй, у фіналі пройшовши 2:1 Італію та вигравши серію пенальті у Хорватії. І дебютував на новій посаді з 3:0 проти потенційно дуже сильної Норвегії Едегора та Холанда. Але березневий вояж до Шотландії обернувся 0:2, і нова осічка може коштувати дуже дорого.

Статистика особистих зустрічей

Грузія примудрилася виграти товариський поєдинок 2016 року. Але всі 4 офіційні матчі залишилися за іспанцями.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у нову осічку фаворита. Погодимося і поставимо на те, що Іспанія виграє за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,95).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.