Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 вересня 2023, 03:53
2022
0

ФОТО. Збірна України продовжує підготовку до матчу з Англією

Напружений тренувальний день

| Оновлено 09 вересня 2023, 03:53
2022
0
ФОТО. Збірна України продовжує підготовку до матчу з Англією
УАФ

Національна команда України сьогодні перейшла до завершальної стадії підготовки до матчу відбору Євро-2024 з Англією, який відбудеться 9 вересня в польському Вроцлаві.

Тренерський штаб фіналізує роботу, яку синьо-жовті розпочали на польському зборі минулої неділі. Сьогодні українці тренувалися на полі місцевого стадіону у Тшебниці, куди команда прибула в повному складі.

Сьогодні гостями збірної України стали діти з футбольної академії «Єдність» із містечка Зелена Гура. Ця футбольна школа заснована півтора року тому, після повномасштабного вторгнення агресора на територію України. Нині в академії займається близько 200 дітей віком від 3 до 14 років, 90 відсотків з яких українці, а 65 відсотків — діти-біженці.

Хлопчаки й дівчатка спостерігали за тренуванням національної команди, після завершення якого гравці та головний тренер підійшли до дітей, аби сфотографуватися з ними та залишити автограф. Радості дітей не було меж. Найбільшою увагою традиційно користувалися Олександр Зінченко та Михайло Мудрик, також усі дітлахи хотіли взяти автограф у головного тренера, якому академія на згадку подарувала свою футболку.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.