Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
893
0

Нідерланди – Греція. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 21:45 за Києвом

Нідерланди – Греція. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

7 вересня на Філіпс пройде матч 5-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Греції. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Збірна минулого циклу грала, втретє, під керівництвом ван Гала. Луї знову дав непоганий результат: вивів підопічних на чемпіонат світу, де з боями, у чвертьфіналі, поступилися Аргентині. Заодно голландці й групу у Лізі Націй виграли. Але після вояжу до Катару ветеран залишив посаду. Начебто його логічно замінив Куман, що успішно працював із національною командою. Але недаремно зараз обговорюють можливу відставку Рональда (і те, що його замінять на Саріну Вігман, жінку-фахівця!) - той був розбитий у 1-му поєдинку 0:4 у Парижі Францією, а фінал 4-х Ліги Націй обернувся на 2:4 від Хорватії та 2:3 з Італією. І тільки Гібралтар вдалося обіграти, і то якось скромно, як для прийому в Роттердамі аутсайдера, що грав хвилин 40 удесятьох - закінчили 3:0.

Греція

Команда після 1/8 фіналу чемпіонату світу не змогла вийти на жоден фінальний турнір. І лише в рамках минулорічної Ліги Націй вдалося натякнути на довгоочікуваний прогрес – тоді вдалося виграти свою групу. Щоправда, тоді елліни виступали у дивізіоні С. Але, можливо, зараз підопічні Гуса Пойєта зможуть поборотися за друге місце? Почали вони відбір непогано: після розгрому Гібралтару вдалося перемогти у перестрілці із середняком, ірландцями, закінчивши 2:1. Та й із французами на виїзді все зважилося на користь переможця лише за рахунок пенальті, реалізованого Мбаппе. Якщо зараз досягти хорошого результату з помаранчевими, можна зміцнити шанси на успішний відбір. Благо, що вдалося зібрати практично оптимальний склад - Фортунас та інші були не включені в заявку не через проблеми зі здоров'ям, а через рішення тренерського штабу.

Статистика особистих зустрічей

Обидві перемоги греки взяли у крайніх поєдинках, але й 2010-го, й 2016-го це були товариські ігри. Загалом зберігається перевага Нідерландів, що виграли 5 із 8 матчів.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що помаранчеві повинні виграти горловий для себе поєдинок. Але греки теж непогані, тому можна ставити на них при форі +1,5 гола (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.