Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2023, 19:04
5106
11

Ехо скандалу. Оболонь відмовляється від системи VAR

Клуб дуже незадоволений суддівством

| Оновлено 14 вересня 2023, 19:04
5106
11
Ехо скандалу. Оболонь відмовляється  від системи VAR
facebook.com

Директор ФК «Оболонь» Олександр Різниченко в ексклюзивному коментарі Sport.ua розповів, як відреагувало керівництво київського клубу на помилкові рішення арбітра матчу 6 туру чемпіонату УПЛ «Полісся» – «Оболонь»:

- Ми офіційно звернулися до УАФ та Комітету арбітрів з проханням дати оцінку роботі рефері Віктора Копієвського та його асистентів, а також епізодів з вилученням нашого ключового захисника Тараса Мороза і призначенням пенальті в ворота «Оболоні». Чекаємо відповіді, сподіваємось, що справедливість візьме гору.

Принагідно повідомлю, що в календарному матчі 6 туру «Колос» – «Кривбас» було відразу два ігрових епізоди, дуже схожих на той, де було покарано другим попередженням Мороза, але рефері Максим Козиряцький ніяк не відреагував. Також нашим ФК було прийняте рішення повідомити УАФ, що «Оболонь» відмовляється від послуг системи VAR. В Україні вона функціонує виключно за рахунок клубів, а користі від неї – катма. Ба більше, вона навіть шкодить, як це засвідчив поєдинок «Полісся» – «Оболонь».

Поєдинок між «Поліссям» і «Оболонню» завершився перемогою житомирян з рахунком 2:0.

Раніше ми повідомляли, що «пивовари» вже розпочали підготовку до наступної гри чемпіонату УПЛ проти донецького «Шахтаря».

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Леоненко оцінив, чи коштує Шапаренко 300 мільйонів євро
Футбол | 03 травня 2024, 13:48 3
Леоненко оцінив, чи коштує Шапаренко 300 мільйонів євро

Колишній нападник «Динамо» не бачить футболістів в українському футболі

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
То, что ВАР всегда обслуживает интересы одной из сторон - и к гадалке не ходи. Так оно и есть, в том числе и в международных матчах (примеров - уйма). Другой вопрос, что президент и тренер Оболони слишком (на мой взгляд) истерят после КАЖДОЙ игры (а тренер - и во время игры). И эта ихняя нервозность заражает игроков на поле. которые табуном бегают по каждому эпизоду за судьей и срываются толпой со скамейки запасных (нередко). По этим причинам вангую очень веселый кубковый матч между Динамо и Оболонью...
анDрей
Там Мендель был100%.Чего та Оболонь в залупу лезет
u6464u
Вам же Вацко розказував , зараз в УПЛ  31 головний арбітр , в місяць проходять 32 гри , ну і як їм на 40 тисяч в місяць вижить .
Umidulla Abdurazzokov
Если ей крутить как удобно, то это однозначно вред. Не хочет судья смотреть момент просто заигрывается. А нужно пеналь левый поставить, вторую желтую, так посмотрим. Тычков в игре всегда хватает.
John Week
Знову інтриги шд? 
Выталкиватель парашутистов
Для тех кто в танке. Наверное я не открою секрет  в том, что арбитры на VAR могут очень сильно манипулировать, в смысле - передвинуть игрока куда надо , и такие-же манипуляции можно проделывать с мячом, ИТешники меня понимают о чем я. Этим манипуляциям можно научиться за несколько уроков, так что нечему удивляться, почему именно так  происходит на поле с арбитрами. Я бы, будучи на месте руководства ФИФА платил бы тому, кто придумал эту систему, 10% от всех доходов ФИФА, гений....