Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1275
40

Георгій БУЩАН: «Для Динамо принципово посісти перше місце в УПЛ»

Команда хоче повернути титул до Києва

Георгій БУЩАН: «Для Динамо принципово посісти перше місце в УПЛ»
ФК Динамо Київ. Георгій Бущан

Воротар «Динамо» Георгій Бущан переконаний, що основним завданням команди цього сезону є повернення чемпіонського титулу УПЛ до Києва.

«Для Динамо принципово посісти перше місце в УПЛ. На старті, на жаль, в Одесі трохи оступилися (поразка «Чорноморцю» 2:3 – прим), але на наш психологічний стан це ніяк не вплинуло».

«Готові боротися до кінця і робитимемо все, бо мета «Динамо» – перемога в чемпіонаті та Кубку України», – сказав Бущан.

Наразі кияни посідають 10-те місце.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
John Week
Яке перше місце? Тут шд при новому тренері на пердячому ходу в сезон в'їжджає заледве ходячи. Ви ж очевидно форсували фізуху до відбору в єврокубки і то умудрились одеситам злити, яких доречі тепер суддівство за це на нуль множить. Що ж буде восени, коли ваша фізуха здасть? Ще й підсилення 0 і на лавці 0, один Каравай може гру підсилити. Вам би Кривбасу друге місце не програти і то добре було б. Пощастило що Зоря з д1 початок сезону злили. 
mayakovskiy1
Место за 3 могут побороться. Не выше. Откровенно слабые и еврокубки это показали
Galex
А для Зорі це мета усього життя!
BaZia
Якщо це дійсно буде смачно за стилем гри, щоб потім не соромно було в Європі що показувати то всіма руками ЗА! Але з Суркісами і менеджментом клубу це не реально! Хіба прийде супер талановитий тренер який поставить гру виконавцям.. далі два варіанти: або підпишуть безкоштовними агентами висококваліфікованих футболістів або молодь буде показувати зрілий дорослий футбол в короткій перспективі що навряд.. Тому за найоптимістичніших обставин точно не в цьому році! Навіть припускаючи що Шахтар втомиться грати на 3 фронти.. немає поставленої тактичної гри.. дивишся на цю тікі-таку в поперек поля і хочеться вимкнути одразу щоб не псувати настрій.. Немає швидкості від переходу з оборони в атаку, немає захисту і якісних захисників, немає контролю за м'ячем, немає агресивної комбінаційної гри, немає якісних індивідуальних виконавців.
Sauron
Зараз принциповим може бути тільки покращення якості гри.
Інакше в ЛЧ будем обити рекорди мʼяса.
ЗІ
Хоча не вірю, що обійдемо Шахтар з такою якістю гри.
Alexander Киев
ви вже перше місце зайняли в єврокубках
Андрій Некрасов
буде 6 місце для динами
olex.mykhailov
Ви ставите не реальні плани
Фанькин кот
Угу, мечтать не вредно Да судя хотя бы по составу, вы Шахтёру и в подмётки не годитесь! Единственное слабое звено горняков - это вратарь, после ухода Трубина. Но это прекрасно нивелируется качеством полевых игроков.👍
FunnyCat_____
Удачи, все шансы для этого есть !!!
Виктор Алтухов
С Шахтером соревноваться сложно, там, кроме состава, лучший тренер и лучший вратарь, им повезло с уходом Трубина. Кроме того, на пути еще поднимающаяся Заря, Полесье и прочие типа Оболони, которых без помощи судьи обыграть сложно. Не надо забывать и о Днепре, у них состав очень неплохой.В лучшем случае - 2-е место, в худшем, что более реально - 5-е.
FunnyCat_____
донецкие боты снова сами себя в чем то убедить пытаются