Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 сiчня 2024, 18:05
4023
1

Олег Собуцький розповів, з чого почався його конфлікт із Андрієм Павелком

Почесний президент «Агробізнеса» – про стосунки із президентом УАФ

| Оновлено 19 сiчня 2024, 18:05
4023
1
Олег Собуцький розповів, з чого почався його конфлікт із Андрієм Павелком
УАФ. Андрій Павелко і Олег Собуцький

Власник і почесний президент клубу Першої ліги «Агробізнес» Олег Собуцький розповів, чому у нього розпочався конфлікт із президентом УАФ Андрієм Павелком.

Нагадаємо, що КДК УАФ в 2020-му році довічно заборонив Собуцькому займатися діяльністю, пов’язаною із футболом, за побиття арбітра Юрія Іванова, яке сталося після матчу Першої ліги Агробізнес» – ФК «Минай», Згодом Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) зменшив термін дискваліфікації до п’яти років.

У самого ж Собуцького, який зараз служить в ЗСУ, багато питань до Андрія Павелка.

«Завод штучних полів – це перше питання. Друге питання: чому пишуть, що на матчі збірної України продають 7-8 тисяч квитків, а на стадіонах, де грає національна команда, аншлаг. Треба це питання підіймати, бо всі мовчать.

Наприклад, збірна грає у Львові чи Києві. На «Олімпійському» 70 тисяч місць, на «Арені Львів» завжди аншлаг – це понад 34 тисячі глядачів. А в документах пишуть, що продали десь 7 тисяч квитків. Візьміть будь-який фінансовий звіт. Я піднімав ці питання, через що вони так вчинили зі мною. І таких моментів дуже багато.

А найголовніше – я і ще двоє людей не підписали рішення виконкому про передачу заводу з виробництва штучної трави. Ми не могли погодитись, що оренда заводу вартістю 269,5 мільйонів гривень, коштує 6 тисяч на рік. Хоча були люди, які хотіли платити за цей завод 50% з прибутку, що завод заробляє за рік.

Були питання, що я не призначив Анатолія Дем’яненка головним тренером національної збірної серед ветеранів, бо тоді цю посаду займав Володимир Федорович Лозинський. Дем’яненко тренував словацьку «Нітру». Після того, як він приїхав, Павелко каже: «Постав його назад головним тренером». Я сказав, що не можу, бо Володимир Федорович є головним тренером.

Лозинський мав серйозні проблеми зі здоров’ям, але все одно завжди був з командою, навіть на виїзних матчах. Я не міг його зняти. Ми б йому ще більше підірвали здоров’я цим рішенням. Натомість ми як могли, так його підтримували і лікували.

Через все це і виникли конфлікти з Павелком», – розповів Олег Собуцький.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
оказывается человек всегда боролся за правду, расследовал коррупционные делишки Павелко.
а мы то думали он молча работал с ним в одной команде пока не набил физиономию судье и Павелко просто вынуждено его выгнал.