Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 05 вересня 2023, 23:21
1691
5

Альона ОСТАПЕНКО: «Була впевнена, що гратиму у вечірній сесії»

Латвійська тенісистка була здивована, але не в хорошому сенсі

| Оновлено 05 вересня 2023, 23:21
1691
5
Альона ОСТАПЕНКО: «Була впевнена, що гратиму у вечірній сесії»
Getty Images/Global Images Ukraine. Альона Остапенко

21-ша ракетка світу Альона Остапенко з Латвії на пресконференції після матчу 1/4 фіналу проти американки Коко Гофф розповіла, що не розраховувала зіграти матч першим запуском денної сесії.

«Коли я запитувала напередодні, я була впевнена, що буду грати у вечірній сесії, тому що мені так сказали. Коли з'явився розклад, я побачила, що граю першим запуском денної. Я подумала: «Ух ти, якийсь дивний розклад». Я була здивована. Але не в хорошому сенсі.

Я відчувала, що так і не відновилася після попереднього матчу. Я повернулася в готель близько другої години ночі. Коли ти лягаєш спати о 5-6 ранку, тобі потрібно кілька днів, щоб відновитися. Якщо я граю пізній вечірній запуск, то через день я маю грати в той самий час або пізніше. Тому що у вас не так багато часу на відновлення. Я думаю, що графік був кращим для неї, тому що вона грала набагато раніше в той день, коли я грала у вечірню сесію», – сказала Остапенко.

Зазначимо, що латвійська тенісистка виграла лише два гейми в матчі.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Muskrat2
Патрик Муратоглу - очень мутный тип, не нужно удивляться, когда его шайка против тебя применяет околоспортивные приёмы. Есть мнение, что допинг Халеп это его корявых рук дело.
Cryos
Вы потом почитаете. А я вот за Симонку Халеп болел. Не забуду историю опять же на АО 18, когда ей отказали спонсоры, и она сама себе шила костюм. Любили блонди. Уфф. А операция на груди?? Ради спорта. Это вообще.. вот поэтому я любил Халеп.б она кстати тоже билась как и Элина..