Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 вересня 2023, 03:51
2361
0

ФОТО. 3-й день збору. Кривцов і Піхальонок прибули в розташування збірної

Теоретичне заняття перед обідом було досить тривалим, а вечірнє тренування – інтенсивним

| Оновлено 09 вересня 2023, 03:51
2361
0
ФОТО. 3-й день збору. Кривцов і Піхальонок прибули в розташування збірної
Павло Кубанов

Третій день збору національної команди України в Польщі – робота йде повним ходом. Теоретичне заняття перед обідом було доволі тривалим, а вечірнє тренування – інтенсивним.

Виконавці відпрацьовують тренерські задуми під час ігрових серій, заняття тривають у високому темпі та з виконанням вимогливих завдань від головного тренера Сергія Реброва. Збірники цілком усвідомлюють, наскільки серйозний суперник вийде в суботу ввечері на поле арени у Вроцлаві. Тож помітно, з якими прагненням та самовіддачею хлопці працюють у кожному ігровому епізоді та під час кожної вправи.

Сьогодні до розташування команди прибув останній легіонер – Сергій Кривцов. Переліт нашого оборонця з Лос-Анджелеса, де його «Інтер Маямі» провів гру МЛС, із пересадкою у Франкфурті тривав 15 годин. Зрештою сам Сергій сказав після прибуття до табору синьо-жовтих, що почувається добре. Утім, після такої далекої мандрівки Кривцов сьогодні в загальній групі ще не працював, виконавши на полі пробіжку та стретчинг, однак помітно, що він прагне приєднатися до загальнокомандної роботи.

Воротарі під керівництвом Рустама Худжамова сьогодні фокусувалися на переміщеннях та на виявленні м’яча під час ударів і атак суперника. Керівник голкіперського цеху акцентує увагу підопічних на швидкій грі англійців та їхній схильності до великої кількості ударів. Так само з огляду на фактори ведення гри фаворитами нашої групи працюють і польові гравці.

Завтра робота синьо-жовтих продовжиться в режимі дворазових тренувань. У них уже зможе взяти участь і Олександр Піхальнок, який сьогодні ввечері прибув до розташування команди на заміну Миколі Шапаренку, що залишив збірну через ушкодження.

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва – «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Тимчик (обидва – «Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський, Олександр Караваєв (усі – «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі – «Шахтар» Донецьк), Олександр Піхальонок («Дніпро-1» Дніпро), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список: Олександр Сваток («Дніпро-1» Дніпро), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.