Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2023, 02:41
3187
12

Сергій СИДОРЧУК: «Бельгія – можливість отримати новий досвід та розвиток»

Хавбек оцінив свій перехід до чемпіонату Бельгії

| Оновлено 06 вересня 2023, 02:41
3187
12
Сергій СИДОРЧУК: «Бельгія – можливість отримати новий досвід та розвиток»
ФК Динамо Київ. Сергій Сидорчук

Півзахисник «Динамо» Сергій Сидорчук розповів про те, що вирішив спробувати свої сили у закордонному чемпіонаті та прийняв запрошення бельгійського «Вестерло», з яким підписав трирічний контракт.

«Так, дійсно я прийняв пропозицію від клубу з європейського чемпіонату - чемпіонату Бельгії. Для мене це можливість отримати новий досвід та розвиток спортивної карʼєри. Користуючись нагодою, хочу наголосити, що «Динамо» для мене – це величезний етап життя. Це роки важкої праці, успіхів та поразок, але завжди із повною віддачею заради результату команди та, насамперед, наших уболівальників».

«Динамівські вболівальники дуже прискіпливі та вибагливі. У ДНК нашого клубу лише перемоги, отже будь-яка невдача сприймається дуже болісно. Фанати «Динамо» просто не вміють бути байдужими. Але навіть у дуже важкі часи вони підтримують команду та бажають нам успіхів. Це величезна цінність нашого клубу».

«Я хочу подякувати за підтримку всім фанатам, Ігорю Михайловичу та Григорію Михайловичу Суркісам, всім працівникам «Динамо», тренерам та моїм партнерам по команді», – сказав Сидорчук.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Болела
Насправді людина багато віддала клубу. Але дорогу молодим.
Gargantua
сегодня отличный день!
McLay
Треба було Сидору йти у австралійський футбол. Там ворота без перекладини!😂
Gargantua
Гармаш прилетел в Хорватию для подписания контракта.
Cryos
Мне вот нра Бадосик. Ну вы сами начали ) Ваши варианты.
Cryos
Ваша любмая тема, и тема редакторов сайта. А вам толстожопка нравится?)
ВИКТОР АНДРУЩИК
Слава богу,хай тобі щастить Сергію,це великий подарунок для вболівальників Динамо,такий гравець потрібний в команді для суперника,бо вболіваю за Полісся,але ти там був не один,ти був главний,кОпитан.
sheva
Не ну я не проти щоб грав Бражко, але переходити в Вестерло, який в буків головний претендент на пониження?! Якийсь маразм, є якісь середняки Бельгії, або Турція, хоча б Легія, ПАОК, Салернітана, Малага з Сегунди, або Чемпіоншип. Не вже нікому не потрібен гравець Збірної? Це ж 100% не про заробляння бабла, сумніваюсь що там він получить більше, це він говорить про якийсь новий розвиток кар'єри. Який розвиток? У них база гірша чим у половини команд УПЛ.