Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
36
0

Типи ставлення гравців до коефіцієнтів, виставлених букмекерами

Як розподіляються думки гравців після виставлення букмекерами коефіцієнтів

| Оновлено 10 жовтня 2023, 14:20
36
0
Типи ставлення гравців до коефіцієнтів, виставлених букмекерами

Суперечки з приводу того, як завершиться та чи інша подія, до того ж не тільки спортивні, можуть вестися і на побутовому рівні. І тоді рідко сперечальники зважують ймовірності, скоріше важливо просто бути правим у підсумку. Коли ж азартні гравці оформляють ставки в конторі, як у старих добрих пунктах приймання ставок, так і онлайн, через сайти, завжди одним із ключових аспектів стає коефіцієнт. Тобто те, як буде оцінено правильний результат, на скільки помножиться в разі перемоги сума парі. Виходячи з цього, гравців експерти поділяють на 3 групи.

Роблять ставки, не озираючись на котирування

Це можуть бути і повністю абсурдні парі. За великим рахунком, таку поведінку складно назвати заняттям беттінгом, адже така людина ще й рідко проводить аналітичну роботу загалом, вивчає можливості супротивників. Це гра на інтуїції, в надії на те, що "чуйка" підказує правильно - іншого пояснення своїм ходам у них немає, тільки алогічна віра в те, що підсвідомість нашіптує їм правильний варіант. До речі, буває, що і "заходить", але переважно в розрізі окремих парі (везіння / теорію ймовірності ніхто не відміняв). Але на "дистанції", вже в середньостроковій перспективі такі гравці, як правило, втрачають набагато більше, ніж виграють. Але для них парі - це тільки розвага, тож навряд чи такому серйозно засмучується той, хто програв.

Гравці завжди звіряються з коефіцієнтами

Вони, як правило, слідують тому варіанту, що оцінений нижче за інші. І ставлять на номінального фаворита, коли навіть немає впевненості в його перемозі. Експерти вважають, що такий підхід нічого не гарантує, адже коефіцієнти відображають в основному "глас народу", тобто те, як ставить більшість. А це не означає, що це правильно. Адже левова частина тих, хто ставить, не обтяжують себе аналітикою, "вантажачи" на фаворита.

Ті, хто роблять ставки за своїми переконаннями

Такі гравці не надто довіряють коефіцієнтам, хоча й ретельно вивчають їх. Як правило, такі, навпаки, шукають ті варіанти, де співвідношення результатів не таке, як підказує персональна аналітика. Це називається пошуком "валуя", "цінної ставки", коли можна спіймати варіант, що мав би бути оцінений у 1,75, отримує 2,5. Звісно ж, це не гарантує успіху, особливо щодо кожного окремого парі. Але подібний підхід збільшує шанси в підсумку більше вигравати і рідше програвати.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.