Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 вересня 2023, 14:04
1711
0

Юрій СЕМЕНЮК: «У нас все важко виходить. Ми просто мучимося»

Волейболіст збірної України – про перемогу над Фінляндією

| Оновлено 05 вересня 2023, 14:04
1711
0
Юрій СЕМЕНЮК: «У нас все важко виходить. Ми просто мучимося»
cev.eu

Після перемоги над Фінляндією волейболіст збірної України Юрій Семенюк поділився емоціями від першого тріумфу на турнірі та виступу команди загалом.

«У першу чергу, напевно, не знаю, як від команди, але від себе скажу, що ми дуже хочемо попросити вибачення за наші такі результати. Не знаю, виправдовуватися ми не хочемо і не будемо, але граємо, кайфуємо, на матчі викладаємося на 200%, проте у нас все так важко виходить. А у них просто все виходить, все лізе, влучає, все так легко, а ми просто мучимося. Хоча ми кайфуємо і викладаємося, хочемо цього, але у нас не виходить. Не йде наша гра так, як ми хочемо. Дай Бог, ще не час і далі буде, сподіваюся. Перемога - це вже якийсь крок уперед, вже і другу партію виграли.

Грали, як грали, не помилялися, ніби, й дуже багато, але якось... Ми теж винні. Будемо працювати, можливо, прийде воно до нас. Все виходило у перших двох сетах? Я б так не сказав. Нам було, по собі скажу, мені було дуже важко заробити очко, чи, не знаю, зробити якусь хорошу дію для команди. А у них просто все виходило.

Які були думки у третій партії? Та йшли на 3:0, і все добре виходило, і 3:0 мали закривати. Може, ми просто дуже хочемо? Може, бажання заважає, що нам треба, що ми мусимо - для країни, для себе, для рідних», – сказав Семенюк.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.