Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 05 вересня 2023, 13:00
891
0

Ігор МОСКВИЧОВ: «Мені не соромно за свою команду»

Головний тренер збірної України U-19 - про матч проти команди Італії на Євро-2023

| Оновлено 05 вересня 2023, 13:00
891
0
Ігор МОСКВИЧОВ: «Мені не соромно за свою команду»
АФУ. ігор Москвичов

Головний тренер збірної України U-19 Ігор Москвичов поділився думками після матчу Євро-2023 проти збірної Італії.

– Ігоре Євгеновичу, що Ви можете сказати по матчу з Італією?

– Хочу привітати збірну Італії з перемогою. Але я скажу, що мені не соромно за свою команду. Поразка завжди неприємна, до того ж коли гра була під нашим контролем. У другому таймі збірна Італії не завдала жодного удару в ствір воріт. Був лише прикрий рикошет, який вирішив долю матчу.

– Що можете сказати про два різних тайми у сьогоднішній грі?

– Різниці не бачу. Перший тайм був більш тактичний. Хлопці виконували наші тренерські задумки. В принципі, вони спрацьовували, тому що ви бачили: у Малиновського був вихід один в один, у Єлішева – також вихід один в один. Тобто, план працював. Прикра помилка на чужій половині майданчику – мабуть, навіть не помилка, просто Ткаченко пішов у підкат, не «видряпав» цей м’яч, і після цього було закидання, вихід віч-на-віч, яким скористались італійці. Тобто, в італійців реалізація була кращою, ніж у нас. Як на мене, наша команда контролювала гру протягом двох таймів. Може, італійці були більш активними на початку перших п’яти хвилин.

– Ви вже відзначили після матчу гру Іллі Приходька, який посилив гру. Що Ви можете сказати про дебют Іллі на чемпіонаті Європи (U-19), враховуючи те, що йому лише п’ятнадцять років?

– Хочу привітати його з такою знаковою подією – виходом до фінальної частини чемпіонату Європи. У п’ятнадцять років це потрібно заслужити. За два місяці він заслужив виклик у збірну. І ми бачимо, що цей виклик був не дарма. Ви бачили, який він був активний. Він підсилив гру, мав 2-3 гольових моменти. Чого вартий його відбір на передній лінії та удар у поперечину. Це ознака того, що ми прийняли правильне рішення, думаючи про майбутнє. Зрозуміло, що цей турнір важливий. Але ми награємо його на майбутнє. Він своєю працездатністю доводить, що прагне грати у збірній України.

– Завтра – гра зі Словенією. Що Ви можете сказати по цій грі?

– Що можна сказати? Це буде гра за вихід до півфіналу.

Нагадаємо, що збірна України поступилась команді Італії з рахунком 1:2.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.