Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 вересня 2023, 12:48
929
2

ВИШНЯК: «Недооцінили суперника. Хотіли його обіграти, не напружуючись»

Головний тренер «Колоса» дав коментар після матчу з «Кривбасом»

| Оновлено 04 вересня 2023, 12:48
929
2
ВИШНЯК: «Недооцінили суперника. Хотіли його обіграти, не напружуючись»
UA-Football / Олександр Приходько. Ярослав Вишняк

Головний тренер ковалівського «Колоса» Ярослав Вишняк поділився думками про гру з криворізьким «Кривбасом» (0:3).

– По-перше, хочеться вибачитись перед вболівальниками за той результат, який сьогодні маємо. Скажімо так, це заслужений результат. Вітаю «Кривбас» з перемогою, він заслужено переміг. Суперник навʼязав нам свою гру, зручну для них. А ми не виконали те, що планували.

– Гра починається за рахунку 0:0. Коли ви зрозуміли, що щось пішло не за планом?

– Ми з перших хвилин почали грати через середину поля, а «Кривбас» діяв через швидкі переходи з оборони в атаку. Акцентували увагу на тому, що треба задіювати фланги, грати через діагональні передачі. Ми допускали помилки в центрі поля, створюючи умови для суперника перехоплювати мʼячі і вибігати в контратаки.

Як приклад, момент на другій хвилині, коли Бурда обрізався, а гравці «Кривбаса» у середній зоні вже чекали на цей мʼяч. Добре, що все закінчилось лише кутовим. Сьогодні «Кривбас» вказав нам на наші недоліки, якщо ми хочемо боротись за місця у верхній частині таблиці.

У нас сьогодні була відсутня ігрова дисципліна, ми програвали багато єдиноборств. Повʼязую це з тим, що ми недооцінили суперника і хотіли його обіграти, не докладаючи максимум зусиль. Склалось таке враження з перших хвилин. Думаю, цей урок ми засвоїмо та додамо у ігровій дисципліні.

Ця поразка дасть можливість передивитись ставлення до гри, як мені, так і футболістам. Ми повинні зробити правильні висновки і поразка піде нам на користь. Попереду три вихідних, треба все проаналізувати. 9 вересня плануємо контрольний матч проти «Зорі», а далі вже будемо готуватись до двох поспіль виїзних поєдинків.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Ахахаха, оце клоун, 100 балів! Тренер нещасної сільської команди вважав, що може обіграти Кривбас (який тренує Вернидуб!) не напружуючись! Це капець, я під столом! Чучело, ти як у тренери попало?
vbrjkf
Тренер з таким призвіщем не може ТВЕРЕЗО оцінювати гру...