Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 04 вересня 2023, 05:54
2366
1

Україна U-19 – Італія U-19. Євро-2023 U-19 з футзалу. Дивитися онлайн LIVE

Дивіться 3 вересня о 16:30 матч 1-го туру континентальної першості

| Оновлено 04 вересня 2023, 05:54
2366
1
Україна U-19 – Італія U-19. Євро-2023 U-19 з футзалу. Дивитися онлайн LIVE
АФУ

3 вересня в хорватському Поречі стартує Євро-2023 U-19 з футзалу. Юнацька збірна України розпочне свій виступ у фінальному турнірі матчем з Італією, який розпочнеться о 16:30.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Напередодні синьо-жовті проводили підготовку в Іспанії та Франції. За цей період команда зіграла три спаринги. У першому українці несподівано перемогли Іспанію (5:4), у другому отримали реванш від піренейців (2:5), а в третьому здолали Францію (5:4).

На Євро-2023 U-19 з футзалу юнацька збірна України виступить у групі В, де зустрінеться з Італією, Словенією та Фінляндією. Поєдинок проти апеннінців відбудеться 3 вересня о 16:30 за київським часом. Усі матчі чемпіонату Європи транслюватиме Суспільне Спорт.

Компанію збірній Хорватії, яка буде господарем першості, склали 7 переможців основного раунду. 8 учасників фінального турніру було розбито на 2 групи по 4 команди, по 2 найкращі з яких вийдуть до півфіналів.

Євро-2023 U-19 з футзалу

  • Група А: Хорватія, Португалія, Іспанія, Франція
  • Група В: Україна, Фінляндія, Словенія, Італія

Головний тренер синьо-жовтих Ігор Москвичов розповів:

«Дмитро Рибіцький пропустить гру з Італією через перебір жовтих карток. Щодо Дмитра Федика, то я сподіваюся, що з італійцями він зіграє. І в подальшому також розраховуємо й на Рибіцького. Він отримав ушкодження в матчі з французами. Я думаю, що невдовзі він буде повністю готовий. Сподіваюся, що швидко відновиться й Федик.

Ми проходили на тренуваннях варіант гри проти Італії за рахунок прихованих передач, які розкриють її оборону. Ми вже з ними грали на турнірі в Хорватії, поступилися тоді – 2:7. Нам було важко зламати оборону італійців. Це тактично грамотна та навчена команда. Тоді апенінці багато що не давали нам робити. Вочевидь, вони готувалися до нас. Тож ми спробували додати в нашу гру трохи різнобарв'я».

Україна U-19 – Італія U-19. Євро-2023 U-19 з футзалу. Дивитися онлайн LIVE

Склад юнацької збірної України з футзалу на Євро-2023 U-19

Воротарі – Дмитро Дяченко, Костянтин Рафальський (обидва – «Кардинал-Рівне»), Іван Бєлімов («Чорне море»)

Польові гравці – Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (усі – «Кардинал-Рівне»), Ілля Приходько, Дмитро Федик (обидва – «Ураган»), Денис Сніцаренко (SkyUp Futsal), Дмитро Рибіцький («Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Ред Девілз», Польща), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей
Проиграли обидно 1-2