Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 вересня 2023, 01:35
2254
0

Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Харків'яни до Львова таки поїхали

| Оновлено 04 вересня 2023, 01:35
2254
0
Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 3 вересня, в заключному матчі туру один з лідерів чемпіонату «Рух» прийматиме на «Арені Львів» «Металіст 1925». Безпрограшна серія рухівців у матчах з харківським клубом триває три гри: перемога та дві нічиї.

Рух

«Рух» на відміну від своїх суперників востаннє грав в УПЛ ще 19 серпня. Потім підопічні Віталія Пономарьова провели кубкову гру у Стрию, де експериментальним складом перемогли місцеву «Скалу 1911» з рахунком 2:0. Згодом мала бути домашня гра «Руху» в чемпіонаті з «Дніпром-1», але матч був перенесений через участь дніпрян у єврокубках.

До недільного матчу рухівці підійшли з позитивними клубними серіалами в чемпіонатах. Безпрограшна клубна рекордна домашня серія «Руху» триває 9 ігор: чотири перемоги та п’ять нічиїх. Та й загалом рухівці не знають гіркоти поразок в УПЛ впродовж 8-ми ігор: п’ять перемог та три нічиї, і в неділю можуть покращити свої клубні рекорди.

Ось передматчева думка захисника «Руху» Віталія Романа: «Металіст 1925» – це хороша команда, яка добре грає з м’ячем. Також харків’яни добре обороняються, тому це непростий суперник. Але ми рухаємось своїм шляхом і не будемо підлаштовуватись під суперника. Нам важливо показати на полі свою гру і дотримуватись наших принципів».

«Металіст 1925»

Харківська команда у попередніх трьох матчах видала переможну серію, здобувши дві вікторії в чемпіонаті та також в Кубку експериментальним складом перемогла в гостях «Гірник-Спорт» з рахунком 3:1. Гравці «Металіста 1925» з 25 травня цього року більше одного голу за матч в УПЛ не забивають.

Нещодавно, 30 серпня, на офіційному сайті клубу було повідомлено, що один зі спонсорів «Металіста 1925» через війну припиняє фінансування і необхідно зібрати Загальні збори засновників клубу та обговорити цю складну ситуацію. Як би там не було, але на гру до Львова харківська команда таки вирушить.

Продовжують відбуватися зміни в складі «Металіста 1925», новачком якого нещодавно став 20-річний захисник Мар’ян Фарина. З особливми емоціями готуються до матчу Ростислав Русин, Андрій Ременюк та Ярослав Мартинюк, які свого часу виступали і за «Рух».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Металіст 1925» провели лише чотири гри в УПЛ, в яких по разу перемоги святкували обидва суперники та двічі арбітри фіксували нічиї. При цьому у Львові «Рух» ще не поступався «Металісту 1925» у двох матчах. Востаннє харківська команда грала на полі «жовто-чорних» 23 жовтня минулого року і переможця виявлено не було. На гол господарів поля у виконанні Олексія Довгого гості під завісу матчу відповіли влучним ударом Артема Габелка.

Феміда

Арбітром матчу призначено Сергія Задирана (Київська область), для якого це буде дебютна гра в УПЛ, а в Першій лізі Задиран-молодший провів 32 гри.

Прогноз на протистояння

Рухівці утримують домашній безпрограшний клубний рекордний серіал. Разом з тим, у попередніх двох іграх чемпіонату «Металіст 1925» очок не втрачав. Швидше за все, буде бойова нічия.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Плюман, Едсон, Притула, Соломон, Климчук.

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Капінус, Габелок, Русин, Ткачук, Вачіберадзе, Юсов, Сидоров.

3 вересня, неділя

«Рух» – «Металіст 1925»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне та Спорт-1
РУХ – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.