Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 вересня 2023, 09:36
11396
15

Збірна України програла вже третій матч на чемпіонаті Європи

Цього разу раз наші волейболісти зазнали поразки від команди Болгарії з рахунком 1:3

| Оновлено 03 вересня 2023, 09:36
11396
15
Збірна України програла вже третій матч на чемпіонаті Європи

На чемпіонаті Європи з волейболу серед чоловіків національна збірна України сьогодні провела свій третій матч в групі В у болгарському місті Варна. Після двох поразок підопічні Угіса Крастіньша мали зіграти з господарями майданчика командою Болгарії. Лише перемога залишала нашій збірній шанси на вихід із групи.

Першу партію українці провели просто чудово. Зі старту вони відразу пішли вперед 4:1, 6:2. А далі тримали цю дистанцію у чотири очки аж до рахунку 15:11, після чого ще більше збільшили відрив 18:12, 20:14. І хоча болгарам вдалося трохи скоротити відставання до трьох очок 23:20, останні розіграші залишилися за нашими волейболістами. А крапку у цій партії відмінним ейсом поставив капітан збірної України Олег Плотницький.

У другому сеті вже господарі повели 4:1, проте українці досить швидко наздогнали суперників 5:5. Якийсь час на майданчику була рівновага, а потім болгарська команда знову пішла вперед спочатку на три очки 13:10, а потім і на сім – 19:12. Врятувати цю партію вже було складно, тому наш наставник випустив на майданчик одразу чотирьох нових гравців. Зрештою все закінчилося з рахунком 25:17 на користь Болгарії.

На початку третьої партії всі основні гравці збірної України повернулися на майданчик, але знову господарі майданчика одразу стали лідирувати з відривом, який постійно збільшувався 4:1, 7:3, 9:4, 11:5. Знову довелося робити заміни. Зрештою вдалося стабілізувати відставання, а потім українці почали наближатися до суперників аж до двох очок 13:11. Тепер довелося болгарському тренеру Пламену Костянтинову брати тайм-аут. Господарям це допомогло і вони знову зробили заділ 17:12. І хоча нашим волейболістам знову вдалося наблизитись до суперників 20:18, 22:20, партію виграла Болгарія 25:20.

На жаль, та й початок четвертого сету збірна України провалила. Знову довелося наздоганяти опонентів, які одразу повели 4:1, 7:2, 9:3. Нічого не виходило у гостей і важко було навіть припустити, за рахунок чого можна переламати ситуацію. Не можна сказати, що українці зовсім опустили руки, але болгарська збірна цього дня була сильнішою. І все ж таки українці ледь не створили диво. Остання надія у нас з'явилася, коли Євген Кісілюк двічі подав ейси і рахунок на табло став 24:23. Шкода, що третя його подача була у сітку...

Після цієї поразки у Болгарії стало 6 очок, а в України залишилося 1 очко та останнє місце у групі.

Склад збірної України у цій грі був таким: Владислав Щуров (набрав 9 очок), Василь Тупчій (4), Ілля Ковальов (13), Юрій Семенюк (4), Юрій Синиця (1), Олег Плотницький (18), Олександр Бойко (ліберо) – стартовий. На заміну виходили Віталій Кучер (0), Тимофій Полуян (2), Євген Кісілюк (7), Сергій Євстратов (0),

Чемпіонат Європи з волейболу. Чоловіки
Група В. Варна (Болгарія). 2 вересня
Болгарія – Україна

3:1 (20:25, 25:17, 25:20, 25:23)

БОЛГАРІЯ – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Свій наступний матч на турнірі збірна України проведе 4 вересня проти Фінляндії

КАЛЕНДАР І РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЧОЛОВІЧОГО ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ВОЛЕЙБОЛУ

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д
Футбол | 27 квітня 2024, 18:33 7
Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д

А Баварія виграла свій матч у Айнтрахта

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Обсервер Влад
Там у команді якісь мутки незрозумілі: то декілька тижнів тому якісь демарші гравців, які перед ЧЄ нібито "порішали", тепер у першому матчі проти словенців незрозуміла відсутність найкращого гравця збірної Плотницького, яку намагалися спочатку виправдати травмою коліна, але потім Плотницький сам заперечив свою травму, і в той же час іншого пояснення не надав... Якісь суцільні непонятки в команді, щось там явно нездорове твориться - то яка в таких обставинах та атмосфері може бути нормальна гра, а тим більше перемоги?
Stanislav Matusevych
Не сумнівався у підсумковій поразці навіть після виграшу першого сету. Бо команди немає як такої. Як тільки стається невеликий перелом, збірна сиплеться. Як же могло бути інакше, граючи проти сильного суперника на виїзді? Я розумію, що є певні травми. Але ж у жодному компоненті гри збірна не тягне рівень ЧЄ. Блоку просто нема як такого. Показовий випадок був у третьому сеті, коли після вибитого прийому болгарський ліберо пасує в четвірку, все очевидно, вилітає наш потрійний блок, і атакуючий гравець банально б'є повз нього у нашу п'яту зону. Як подібне можливо на такому рівні? Що вони втрьох закривали?
Скидки три матчі поспіль проходять абсолютно всі у будь-яку зону. Всі три гри! Як так? Де страховка? Що робить ліберо? Знаєте, у нашій аматорській команді я особисто пояснював хлопцям, яка зона яку повинна страхувати при скидках. Не завжди спрацьовувало, але коли все робили за наукою, тягнули нормально м'ячі. 
Ну, і подачі, куди ж без них. На високому рівні збірна завжди була серед найгірших за помилками на подачі. Тут, звичайно, все, як завжди.
Цікаво, є ще люди, які не розуміють, чому Крастіньшу потрібно терміново йти?
Disiny7
Я не дуже розуміюся на волейболі)), але скажіть мені нащо подавати силову на матчболі при різниці в рахунку -1? 
Александр Ад
Де блок ,хлопці?Без захисту перемоги не буде!
Юрий Щербань
Этот тренер изжил себя,ему пора идти,команды нет все
Алексей
Опять война виновата, что поиграли матч 
antt
А десь ще минулої чи позаминулої зими так добре грали  хіба словенцям були програли на мундіталі або чє. І дійсно один блок на сет це щось коли болгари там це робили постійно. Але як все таки наша команда примудрилася виграти перший сет і програти наступні. 
Nostradamus
Це крапка. 
Выталкиватель парашутистов
Для тех, кто в танке. Как сказали мне мои хорошие знакомые в федерации волейбола Украины, перед началом ЧЕ ряд ведущих игроков, во главе с капитаном команды, поставили неприемлемые для федерации финансовые условия. Не договорились. Потому и нет блока, потому подачи в аут, потому и капитан отдыхает на стульчике... Все банально просто- нет денег, нет игры. Патриотизм? Нет, не слышали о таком.... 
Алексей
Ну это ещё цветочки, впереди лига чемпионов у Шахтера и матчи сборных по футболу, опять будут говорить что в борьбе проиграли 
Name Name
Так і знав що наш рахiт проб'є в сітку на вирішальній подачі, так і пробив в сітку)) Це дно винесе і добротна жіноча збірна, типу Італії чи Туреччини, який Олімпійський відбір?