Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 вересня 2023, 17:34
1006
0

Челсі – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 вересня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 02 вересня 2023, 17:34
1006
0
Челсі – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 4-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом

Челсі

Клуб, точніше, Маурісіо Почеттіно особисто, мабуть, як ніколи радий, що закрите трансферне вікно. Таким чином, менеджер, який сам недавно повернувся до Лондона і очолив нову для себе команду, точно знає, з ким йому працювати в найближчі місяці. Принаймні до січня, коли Боелі знову зможе перетасувати склад. З урахуванням того, який табун футболістів пішов і з'явився, не дивно, що аристократи поки що виглядають максимально нестабільними. Тим більше, що аргентинець, який нехай не знає всіх нинішніх підопічних, дає шанс молоді. Після оптимістичної нічиєї з Ліверпулем сині програли міцно організованому сусідові Вест Хему, після чого очікувано розгромили дебютанта Прем'єр-Ліги, Лутон.

Ноттінгем Форест

Команда проводить 2-й сезон у найвищому дивізіоні. І таке вважається за умовчанням складнішим завданням, ніж навіть стартовий розіграш - а він був непоганим для лісників. Благо, що є тямущий тренер, Стів Купер, а склад цього разу влітку зміцнювали не так хаотично, як 2022-го. Поки клуб не дивував, він вирвав перемогу над слабшим противником, Шеффілд Юнайтед, що тільки-но піднявся з Чемпіоншипу. Але при цьому програли обом грандам, Арсеналу та Манчестер Юнайтед. З останніми вдалося приголомшити на старті, забивши двічі за перші 4 хвилини. Але вже на 17-й хвилині червоні дияволи і самі організували 1-й м'яч, а зрештою у більшості, хай і не без скандалу, оформили вольову перемогу 3:2.

Статистика особистих зустрічей

У кубковому форматі Челсі був явно сильнішим. Але, піднявшись до АПЛ, лісники змогли оформити нічиї в обох матчах із кризовим грандом.

Прогноз

Букмекерські контори вважають аристократів беззаперечним фаворитом пари. Але вони є нестабільними, а Ноттінгем Форест показує вміння боротися із грандами. Отже зупинимося на пропозиції у вигляді тоталу більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.