Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 02 вересня 2023, 18:17
99
0

Кубок ліги Аргентини. Сентраль Кордоба переміг у перестрілці з Платенсе

Видовищним матчем у Сантьяго-дель-Естеро розпочався третій тур Кубка ліги Аргентини в групі В

| Оновлено 02 вересня 2023, 18:17
99
0
Кубок ліги Аргентини. Сентраль Кордоба переміг у перестрілці з Платенсе

Перестрілкою у Сантьяго-дель-Естеро між місцевим «Сентраль Кордоба» та «Платенсе» з передмістя Буенос-Айреса розпочався третій тур групового етапу Кубка Професійної ліги Аргентини в групі В.

У середині першого тайму Луїс Родрігес влучним дальнім ударом замкнув знижку головою від Мауро Пітона після навісу з лівого флангу і на перерву господарі пішли лідерами. А в другому таймі Гонсало Алвес після ефектної комбінації, яка відрізала захисників «Платенсе», вивів на ударну позицію Лукаса Гамбу – 2:0.

Але «Платенсе» за дві хвилини відповів — Ніколас Кастро після пасу п'ятою від Агустіна Окампо застав зненацька воротаря господарів Матіаса Мансілью. Менш ніж через десять хвилин Сіро Ріус реалізував вихід 3 в 1, а Окампо поповнив свою статистику ще однією результативною передачею.

Проте увезти з Сантьяго-дель-Естеро перемогу «Платенсе» не зміг. І «допоміг» гостям у цьому той же Ріус, який незабаром після голу отримав червону картку за фол останньої надії — півзахисник гостей притримав за футболку Матео Санабрію, який виходив сам на сам з воротарем Раміро Маканьо. І майже відразу Санабрія, пробиваючи через себе, влучив у поперечину.

Але все ж таки господарі змогли реалізувати більшість. За три хвилини до завершення основного часу матчу Федеріко Хоурдан, який вийшов на заміну, навісом знайшов забутого захистом «Платенсе» в парі метрів від своїх воріт лівого захисника Лукаса Анхеліні — 3:2, перемога «Сентраль Кордоба».

Кубок Професійної ліги Аргентини, Група В

2 вересня

Сентраль Кордоба (Сантьяго-дель-Естеро) – Платенсе (Вісенте-Лопес) – 3:2 (1:0)

Голи: Родрігес, 22, Гамба, 62, Анхеліні, 87 - Кастро, 64, Ріус, 71

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.