Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 02 вересня 2023, 02:23
1806
0

Рома – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 1 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 02 вересня 2023, 02:23
1806
0
Рома – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 вересня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 3-го туру Серії А, в якому «Рома» зустрінеться з «Міланом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом

Рома

Клуб, точніше, його власник, Ден Фрідкін, вперто робить ставку на Жозе Моурінью. Особливий починає у столиці Італії вже 3-й сезон, при тому, що за 2 попередні, по-перше, не виконав давнє та очевидне завдання, у вигляді повернення до Ліги Чемпіонів, по-друге, сезон 2022/2023 провів гірше за попередній. Цього разу вовки програли фінал єврокубку (Ліги Європи - роком раніше була перемога хоча б у Лізі конференцій) та й у Кальчо був відкат на 6-е місце. А якби не штраф Ювентуса, то джалороссі вирушили б навіть нижче! Тим не менш, у Римі влітку з'явилися цікаві новачки - Ндіка, Ауар, Паредес, Ренату Саншеш і Азмун, щоправда, бентежив відхід Матіча через конфлікт із колись улюбленим наставником. Але навіть із таким посиленням старт відверто не задався. Спочатку навіть при дублі Беллотті обмежилися лише нічиєю з Салернітаною, а потім у Вероні взагалі програли 1:2 однойменному клубу.

Мілан

Команда провела досить суперечливий минулий сезон. На внутрішній арені не просто не вдалося зберегти скудетто - у Серії А червоно-чорні набрали лише 70 очок, і лише великий штраф Ювентуса дозволив фінішувати на 4-му місці. Але все ж таки частково компенсували це (як і ранній виліт у кубку Італії та 0:3 у Суперкубку з Інтером) Лігою чемпіонів - там італійці, які 2021-го року займали 4-е місце в групі, дійшли до півфіналу. У будь-якому випадку, Стефано Піолі зміг зберегти пост, а влітку було серйозно оновлено склад. Поки що нова версія россонері виглядає непогано. Обидва минулі поєдинки були виграні впевнено: 2:0 на виїзді з Болоньєю та 4:1 у гостях у Торіно.

Статистика особистих зустрічей

Мілан не програє супернику зі столиці із 2019-го. Але цього календарного року він обидва рази перемагав Рому.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям. Але, з урахуванням старту клубів, чекаємо на перемогу гостей при форі 0 (коефіцієнт - 1,96).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.