Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Аякс
31.08.2023 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:1 0 : 1
Ліга Європи
|
667
0

Аякс – Лудогорець. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 31 серпня о 21:00 за Києвом

Аякс – Лудогорець. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

31 серпня на «Йохан Кройфф Арена» пройде матч-відповідь фінального раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому «Аякс» зустрінеться з «Лудогорцем». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом

Аякс

Команда знову втратила позиції - тен Хаг брав у 2021-му та 2022-му роках, але потім пішов, до МЮ. Замінити Еріка безболісно не вдалося, втім, не забуваємо і про те, як з Амстердама йшли і менеджери на чолі з Овермарсом, і гравці. Як результат, минулий сезон закінчили лише третіми в Ередивізії, нижче і за Феєнорд, і за ПСВ. Більше того, влітку знову продали низку зірок: Тімбер, Бассі, Едсон Альварес, Дарамі, а зараз – і Кудуса, крім того, вільним агентом у Фенербахчі перебрався Тадіч. Так, вистачає і новачків, але поки що новий наставник, Моріс Стейн, справляється не найкращим чином. Стартували в чемпіонаті з 4:1 проти Хераклеса, але вже з Ексельсіором із важкістю змогли відігратися хоча б на нічию. Натомість у Разграді вдалося розгромити Лудогорець. Там хет-трик оформив Кудус, але вже після цього хлопця встигли продати у Вест Хем – за нього отримали майже 42 мільйони.

Лудогорець

Клуб минулого сезону з несподівано великими проблемами, але вкотре таки захистив чемпіонський титул у рідній Болгарії. Але якщо це й було певним дзвіночком, то його у Разграді не розчули, що аукається влітку у єврокубках. У Лізі чемпіонів починалося все з 0:2 із Балкані. Косоварів ще розгромили у поєдинку у відповідь, ще й 4:0, але потім гранд вилетів через невдачу з Олімпією. Програвали підопічні Івайло Петєва й у Лізі Європи, але після 1:2 у Казахстані вдалося розгромити вдома 5:1 Астану, пройшовши далі. Але, здається, після розгрому на своєму полі від аяксидів залишається лише надія грюкнути дверима.

Статистика особистих зустрічей

24 серпня нідерландський гранд вперше літав у Разград.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом нідерландців. Але поєдинок вже перетворився на формальність, так що можна просто очікувати на новий видовищний матч і підсумкові тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,98).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.