Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

29.08.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 0 : 1
Брага Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 31 серпня 2023, 01:42
448
0

Артур ЖОРЖЕ: «Це золота сторінка, яка вписана в історію Браги»

Португальська Брага впевнено пройшла Панатінаїкос у Q4 Ліги чемпіонів

| Оновлено 31 серпня 2023, 01:42
448
0
Артур ЖОРЖЕ: «Це золота сторінка, яка вписана в історію Браги»
Getty Images/Global Images Ukraine

Португальська Брага впевнено пройшла грецький Панатінаїкос у Q4 Ліги чемпіонів (2:1 вдома та 1:0 на виїзді). Після матчу думками поділилися наставники та гравці команд.

Артур Жорже, головний тренер «Браги»: «Це золота сторінка, яку слід додати до книги історії «Браги». Ми маємо відчуття, що місію виконано. Ми мали амбіції вийти в груповий етап, і команда продемонструвала відмінний характер у дуже важкому матчі.

Було важливо добре підготуватися до гри та мати гравців, здатних страждати, багато працювати і не втрачати самовладання. Було багато факторів, які призвели до цього успіху, і мої гравці заслужили випробувати це».

Іван Йованович, головний тренер Панатінаїкоса: «Ми дуже розчаровані, бо так сильно хотіли пройти цю кваліфікацію. Рішення, ухвалені в останній третині, вирішили результат зустрічі. Ми мали кілька шансів забити, але ми могли прийняти більш правильні рішення.

Нелегко буде впоратися з цим вильотом, але ми серйозний клуб і докладемо всіх зусиль у Лізі Європи. Було чудово бачити такий повний стадіон та отримувати таку підтримку. Ми розраховуємо на них у майбутніх матчах групового етапу».

Брума, нападник Браги: «Це був хороший гол і чудова перемога у дуже важкому виїзному матчі. Я дуже радий вийти до групового етапу, але нам треба продовжувати працювати. Цей успіх дуже важливий для мене, для мене всіх гравців та за клуб».

Піцці, півзахисник Браги: «Це заслужений успіх після 180 хвилин гри проти дуже сильної команди, але ця група гравців чудова. Я не маю слів, щоб описати те, що я відчуваю. Неймовірно, що Брага зіграє у груповому етапі Ліги чемпіонів, а Португалію представлятимуть три клуби.

Це плід наполегливої роботи багатьох людей. Ми виявили сміливість та характер і знали, як читати етапи гри. Були деякі складні моменти, але ми витримали шторм та пройшли кваліфікацію».

Гіоргос Вагіаннідіс, захисник Панатінаїкоса: «Остаточний рахунок не відображає нашої гри. Ми могли б святкувати наприкінці. Брага – чудова команда, але у нас було багато шансів забити – ми просто не забили гол їх.

Я пишаюся тим, що я член цієї команди. Шлях від другої кваліфікації до сьогоднішнього вечора був важким, але загалом ми задоволені тим, чого досягли».

Події матчу

90’ +1
Juankar (Панатінаїкос) отримує червону картку.
83’
ГОЛ ! М'яч забив Армінду Брума (Брага).
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 3
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив в сферу інтересів «гірників»

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.