Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
368
2

ХАХЛЬОВ: «Зоря націлена на перемогу. 0:2 – не такий великий гандикап»

Півзахисник «Зорі» поділився думками перед матчем ЛЄ зі «Славією»

ХАХЛЬОВ: «Зоря націлена на перемогу. 0:2 – не такий великий гандикап»
ФК Зоря. Бартулович та Хахльов

Півзахисник луганської «Зорі» Олексій Хахльов поділився думками напередодні матчу-відповіді 4-го раунду кваліфікації Лізі Європи проти «Славії» із Праги (перша гра – 0:2), який пройде 31 серпня у польському Любліні:

– В першу чергу, хочу запевнити, що команда 100 відсотків буде націлена лише на перемогу. Рахунок 2:0 – це не такий великий гандикап. В світовому футболі відігравались набагато більші рахунку. Впевнений, що ті, хто буде завтра на полі, віддадуть всі сили та покажуть максимум, щоб здобути позитивний результат для команди, для клубу та країни в цілому.

– За останній місяць в вас було багато переїздів?

– На жаль, все це відбувається, тому що в нашій країні триває війна. Вчора був день пам'яті тих, хто лишив своє життя за Україну. Користуючись можливістю знаходитися тут, хотілося б подякувати тим людям, які боронять нашу країну та тим, яких, на жаль, вже немає поруч з нами.

Обставини, в яких ми перебуваємо, роблять наст тільки сильнішими. Ніхто з керівників клубу, з гравців, тренерів та персоналу клубу не скаржаться на це, тому що всі розуміють, в яких реаліях ми живемо. Будемо робити все від себе залежне, щоб завтра пройти це випробування та гідно представити Україну на міжнародній арені.

– В «Славії» є два гравці з Нігерії, проти яких ваша збірна грала на молодіжному чемпіонаті світу. Ви також грали тоді.

– Так, ми розмовляли перед прес-конференцією на цю тему з тренером. Я пам'ятаю цих хлопців. Один з них тоді не забив пенальті. Сподіваюся, завтра ситуація повториться (посміхається).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А їм не все рівно і так будуть грати в лк, що для них краще.  То чому б не сказати які вони налаштовані щоб пройти в лє. 
u6464u
Гандикап , небо і земля , і це команда яка минулого сезону не вийшла з групи  ЛК , про що ще можно говорити , краще жувати на вашому місці