Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2023, 22:31
7064
9

Директор Металіста 1925: «Знайшовся бізнес, який зацікавився клубом»

У четвер відбудеться останній раунд переговорів

| Оновлено 31 серпня 2023, 22:31
7064
9
Директор Металіста 1925: «Знайшовся бізнес, який зацікавився клубом»
ФК Металіст 1925

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін сповістив, що в четвер відбудеться останнє коло перемовин з потенційним інвестором, який може врятувати харківський клуб.

«Півтора роки від початку геноциду, який чинить орда московитів на нашій землі, я вірив і сподівався, що мені не доведеться писати цей текст. Але увесь той терор, який щодня робили орки поступово вбивав нашу з вами мрію, наш із вами клуб.

Тому, на жаль, сьогодні я вимушений це озвучити. Футбольний клуб «Металіст 1925» фактично помер.

Останній ракетний удар орків по інфраструктурі компанії, яка протягом останніх трьох років фінансувала наш клуб, зруйнував не лише відповідальний бізнес нашого регіону. Він зруйнував мрію сотень дітей, які прагнули займатися спортом, здобувати перемоги і гордо казати: «Я із Металіста 1925». Вони залишили без роботи більше 300 сімей, які день у день працювали над відродженням минулої слави харківського футболу. Фактично вони вбили усіх, хто опікується клубом. Бо футбол для нас — життя.

Усі, хто хоч трохи знається на внутрішній кухні футболу, розуміють, що в такий обмежений термін за подібних обставин знайти нових інвесторів фактично нереально. Враховуючи нашу історію і жагу до життя, знайшовся бізнес, що зацікавився клубом. Завтра відбудеться останнє коло перемовин. Від якого залежить геть усе!

Я правда не знаю, що буде завтра. Результат перемовин або заб'є останній цвях і поховає наш клуб, або ж «Металіст 1925» отримає ще один шанс на життя, розвиток і перемогу.

Дякую всім, хто весь цей час з нами. Саме на вашій підтримці і любові все трималося до сьогодні.

Тримайте кулаки завтра за нас! Нам, як ніколи потрібна ваша віра», – написав Недєлін у фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що фінансування «Металіста 1925» припинено.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
От і добре є шанс зберегти колектив.Все таки сподіваємось що бізнес допоможе  і будуть вдалі перемовини щоб далі клуб існував і фінансувався.
sheva
Цікаво, на Сидорова раптом місяць тому 300к було, а тут раптом гроші пропали? Чи то може гроші платили не вони? Тоді так і скажіть що Металіст1925 фарм, всім відомого клуба. Думаю загадкового інвестора називати не потрібно. Одна корупція та махінації, кожен робить що хоче.
Gargantua
исполнительный директор пишет умер, генеральный директор пишет не умер...  как в том анекдоте про труп проводницы на острове
Выталкиватель парашутистов
, Да, можно только посочувствовать коллективу команды.... Сейчас архисложно найти людей, которые согласятся содержать такую толпу футболистов, которые привыкли ни в чем себе не отказывать,жить в свое удовольствие, не думать о призыве в ВСУ, по субботам или воскресеньям бегать на свежем воздухе по зеленой травке стадионов и получать за это еще очень приличные деньги, на уровне члена наблюдательного совета Нефтегаза Украины... Ребята, а Родину пойти защищать слабо?
nicksaf
металлист -- это не интересно. Он и так вылетит.