Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 серпня 2023, 22:06
2413
0

Гендиректор Металіста 1925: «Клуб не припиняє існування»

Ярослав Вдовенко розповів, які проблеми виникли у харківського клубу

| Оновлено 30 серпня 2023, 22:06
2413
0
Гендиректор Металіста 1925: «Клуб не припиняє існування»

Генеральний директор Металіста 1925 Ярослав Вдовенко прокоментував інформацію, що харківський клуб може припинити своє існування.

«Мова про припинення існування поки не йде. Є невеликі проблеми, які ми зараз вирішуємо.

Бізнес власників клубу постраждав через ракетні обстріли? Так, це було два рази. Саме ці проблеми вирішуються. Власники клубу зараз працюють над питанням, щоб якось переформуватись та перемкнути фінансові потоки, щоб були фінанси не тільки для того, щоб виживати, а щоб ще й підтримувати команду.

Чи залишиться команда в УПЛ? Таке питання зараз не стоїть і не ставилося на жодному рівні. Навіщо тоді ми виходили в Прем’єр-лігу? Команда продовжить грати, Металіст 1925 зараз тренується у звичному режимі. Питання, яке зараз вирішується, не стосується футболістів, цим займаються інвестори.

Вони закривають фінансові питання як можуть, можливо, не в повному обсязі, як це було, коли ми виходили із Першої ліги в УПЛ. Тоді також були певні фінансові проблеми, які нам створювали наші колеги-конкуренти по місту, але ми їх подолали. Я думаю, ви розумієте про що я кажу. Це чергове випробування для нас.

Чи залишаються тренерський штаб Едмар і Голодюк та всі гравці? Так. Поки що нічого не міняється. Буде прийнято рішення: або трохи урізати бюджет, або залучити інвесторів, щоб нам допомогли. Коли ми грали в Першій лізі, то ми самі не могли впоратись із завданням виходу в УПЛ, тому підключали бізнесові і дружні зв’язки, аби команда витримала навантаження.

Чи є заборгованість по зарплаті в команді? Немає. Ми влітку проходили ліцензування УПЛ і вся заборгованість була погашена в повному обсязі. Я маю на увазі заборгованість, яка виникла під час війни, коли в команді нікого не було – з лютого по квітень. Тут питань немає, можна перевірити у відповідних органах.

Розмова керівництва з командою щодо фінансових проблем? Ні, розмови ще не було. Металіст 1925 не припиняє своє існування і продовжує готуватись до наступних матчів у штатному режимі».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?
Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1
Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.