Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 серпня 2023, 20:44
11474
7

Реал підписав молодого українського воротаря

Ілля Волошин перейшов із «Райо Махадаонда»

| Оновлено 30 серпня 2023, 20:44
11474
7
Реал підписав молодого українського воротаря
Instagram. Ілля Волошин

Іспанський «Реал» Мадрид підписав контракт з українським воротарем Іллею Волошиним, повідомляє паблік LegionersUA з посиланням на агента футболіста.

Ілля Волошин – вихованець ДЮСШ м. Новомосковськ, за який виступав з 2014 до 2019 року. Також 16-річний воротар виступав за клуб «Райо Махадаонда» з однойменного передмістя Мадрида.

Зазначимо, що у травні 2023 року Ілля Волошин дебютував у складі збірної України U-16.

У «Реалі» вже виступає ще один український воротар Андрій Лунін, який може залишити мадридський клуб наприкінці нинішнього сезону, коли в нього закінчується контракт.

Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Після стількох років Луніна  в Реалі, Коваленка, а також європейського футболу в принципі - наші люди та спортивні журналісти до цих пір не зрозуміли, як там все влаштовано.Топ-клуби мають дивну звичку накупляти собі по 40-50 гравців, після чого одразу віддають їх в оренду і більшість з них ніколи не зіграє за клуб. Їх віддають по орендах або поки закінчиться контракт, або поки якийсь клуб-середняк не викупить. Саме так купляли і Луніна, і Зінченка. Хто забув - Зіну відрравили одразу в оренду теж. Так само і Коваленка. В Арсенала, Реала, Ман- Сіті і всіх інших дофіга таких гравців.
Такі випадки, як Зінченко, який повернувся і вигриз собі місце - доволі рідкі. Навіть пробитися на лавку як Луніну деяким орендним важко.Мораль в тому, що нашого молодого хлопця взяли не "на лавку в конкуренцію Луніну", а на перспективу. І будуть посилати його по орендах, як Луніна. Поки хтось не викупить. Аби покаже себе, як Лунін в Ов'єдо і можуть взяти в основну команду, як другого чи скоріше третього воротаря.
OKs100
В таких топ клубах нереально заиграть воспитанникам-вратарям. Они всегда покупают топого вратаря на замену старому, времени зарекомендовать себя воспитаннику просто нету. Но как трамплин в другие клубы на пару рангов ниже, то вполне вариант.
Лютый Кандибобер
у них что фетишь какой-то на украинцев?
igor shmuylo
Будет сидеть как Лунин на лавке . Наша песня хороша начинай с начала . Он уже будет 3м вратарем . Так что не чего хорошего нету .