Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі ПСВ Ейндховен
30.08.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 5 : 1
Ліга чемпіонів
|
1850
2

ПСВ – Рейнджерс. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 30 серпня о 22:00 за Києвом

ПСВ – Рейнджерс. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

30 серпня на «Філіпс» пройде матч-відповідь фінального раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому ПСВ зустрінеться з «Рейнджерс» (Глазго). Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом

ПСВ

Команда входить до трійки грандів футболу Нідерландів. Але кілька разів поспіль селяни стає саме другими. За Рогера Шмідта не вдавалося випередити Аякс. Минулого сезону, вже за ван Ністелроя, програли в гонці за трофей Феєнорду. Суперника з Роттердама на початку нового розіграшу обіграли в рамках нідерландського Суперкубку. Це було першим досягненням на новій посаді Петера Боса. Непогано починав фахівець і в рамках Ередивізії, перемігши і Утрехт (2:0), і Вітесс (3:1). Паралельно представник Ейндховена воював у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Там нідерландці мало помітили опір Штурма (4:1 вдома, 3:1 в Австрії), а ось із сильнішим і добре знайомим суперником із Шотландії не без проблем взяли результативну нічию на виїзді.

Рейнджерс (Глазго)

Клуб пережив банкрутство і після нього гранда змусили повертатися фактично з аматорського рівня. У результаті вийшло досить швидко піднятися до Прем'єршипу, ось тільки світло-сині залишалися за спиною у сусіда та ворога, Селтіка. Винятком став період роботи Джеррарда, що таки оформив зі своїми підопічні 1-е місце. Але незабаром Стівен пішов до Астон Вілли, а команда відкотилася назад, на 2-е місце. Так було і минулого сезону, за колишнього помічника Стіві Джі, Майкла Біла. Цього, втім, вистачило для нового старту у кваліфікації Ліги чемпіонів. З Серветтом там шотландці впоралися, вигравши 2:1 вдома та закінчили внічию у Швейцарії. Вів Рейнджерс двічі в рахунку і вдома з нідерландцями, але там все закінчилося видовищною нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Сторони зіграли у єврокубках ось уже 9 матчів. І лише одного разу, 2011-го, вигравав ПСВ. У Рейнджерс 4 перемоги, у тому числі шотландці пройшли суперника рік тому: 2:2 у Глазго, 1:0 в Ейндховені – вони явно не проти повторити.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу нідерландців, причому досить легку. Але це буде точно видовищний поєдинок – ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,89).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BEAN
Гугл-транслейт рулить!)) (в перекладі з російськоЇ) - скільки сечі ще нам терпіти ці пекельні борошна?))))
ЗІ. Може, в такому разі хоч вичитку проводити треба якщо вже немає розуму зразу писати на українській?
Xvalenok03
Кто им перевод делает?
Даже сейчас достаточно людей знающих украинский литературный язык. Жаба давит их нанять, чтобы перевод проверить?