Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Копенгаген
30.08.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:0 1 : 1
Ліга чемпіонів
|
1315
2

Копенгаген – Ракув. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 30 серпня о 22:00 за Києвом

Копенгаген – Ракув. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

30 серпня на «Паркен» пройде матч-відповідь фінального раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Копенгаген» зустрінеться з Ракувом. Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом

Копенгаген

Клуб навесні 2023 року оформив уже 15-й чемпіонський титул. Непогано, особливо для проекту, що був запущений лише 1992 року. Завдяки черговому золоту підопічні Якоба Неєструпа стартували вкотре у кваліфікації Ліги чемпіонів. Там вдалося розім'ятися, не спітнівши, з Брейдабліком (2:0 в Ісландії, 6:3 вдома), але з празькою Спартою дійшло до серії пенальті. Вдома з чехами зіграли без голів, на виїзді були 1:1 після основного часу та 3:3 у додатковому, і лише у серії пенальті данці виявилися щасливішими. Пощастило їм і в Ченстохові: вже на 9-й хвилині у ворота Владана Ковачевича влетів автогол. Таким чином, гості отримали можливість зіграти за рахунком, і зрештою так і зафіксували переможні для себе 1:0, і тепер можуть і надалі грати на загальний результат.

Ракув

Команда навесні виграла дебютний собі чемпіонський титул в Екстракласі. Це було піком їхнього довгоочікуваного прогресу - до цього було і 2021-го, і 2022-го перемоги в кубку з Суперкубком у поєднанні з 2-м місцем у польській першості. Це дозволило червоно-синім стартувати вперше у кваліфікації Ліги чемпіонів. І там показували себе успішно, послідовно вибивши естонську Флору (1:0 та 3:0), амбітний та досвідчений Карабах (3:2 та 1:1), а також Аріс із Лімассола (2:1 та 1:0). До речі, у минулі роки Ракув грав у Лізі Європи, і там обидва рази вилітав від 3-го суперника – тепер гарантовано вихід до групового етапу єврокубку. Ось тільки з данцями вдома минулого тижня так і не змогли чимось відповісти на ранній автогол у виконанні Раковитана.

Статистика особистих зустрічей

Поляки лише 2021 року дебютували на міжнародній арені. Не дивно, що вони вперше перетнулися з данцями.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать інтриг у цій парі. Погодимося – тут напрошується ставка на те, що Копенгаген знову виграє (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
onco-clown
Я за Ракув: дебютное чемпионство нужно подкрепить дебютной ЛЧ
ВАЛ
Копенгаген вперед до ПЕРЕМОГИ.!!!