Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 сiчня 2024, 16:45
766
0

Палкін планує стати членом правління в Асоціації європейських клубів

Стала відома програма гендиректора «Шахтаря»

| Оновлено 13 сiчня 2024, 16:45
766
0
Палкін планує стати членом правління в Асоціації європейських клубів
ФК Шахтер. Сергій Палкін

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін офіційно висуває свою кандидатуру на посаду члена правління Асоціації європейських клубів (АЄК).

Він оприлюднив 4 ключові пункти програми, що лежать в основі його заявки на роль, яка може допомогти сформувати майбутнє футболу у Європі:

  1. Об'єднана відповідальність. В основі програми – віра в єдину відповідальність. Палкін визнає, що основна місія АЄК полягає в тому, аби бути колективним голосом для клубів, які є постійними учасниками європейських клубних змагань. У його посланні підкреслюється важливість ролі АЄК у просуванні спільних інтересів і потреб цих клубів. Палкін бачить АЄК платформою, що сприяє співпраці, враховуючи інтереси клубів, незалежно від їхнього розміру чи статусу, у рішеннях, які впливають на всю футбольну екосистему.
  2. Спортивна стратегія. Зосередженість Палкіна на комплексній спортивній стратегії відображає його розуміння викликів і можливостей, що постають перед європейським футболом. Він підкреслює значущість дискусій між членами АЄК для вирішення стратегічних завдань. Ці обговорення є важливими, особливо в умовах зростання конкуренції з боку ліг інших континентів. Меседж Сергія Палкіна підкреслює необхідність адаптації до мінливих обставин, зберігаючи сутність європейського футболу.
  3. Справжня солідарність. Вагомою складовою програми є зміна солідарності у футбольній спільноті. Пропонується змінити механізми солідарності на користь клубів і ліг, які діють за принципово неефективними економічними моделями. Зробивши солідарність рушійною силою для спільного зростання та конкурентного балансу, Палкін прагне вирівняти умови гри та сприяти більш справедливому європейському футбольному ландшафту. Його прагнення до справжньої солідарності проявляється в планах створити фонд реагування на надзвичайні ситуації та програми, спрямовані на відновлення футбольної інфраструктури в Україні. Ці ініціативи не лише підкреслюють його відданість засадам добробуту спорту, але й підкреслюють віру в здатність футболу викликати позитивні соціальні зміни.
  4. Аналітичні дані. Прагматичний підхід включає просування науково обґрунтованої методології ухвалення рішень. Гендиректор Шахтаря бачить майбутнє, де аналітичні дані будуть доступні всім членам АЄК, сприяючи прозорості та розумінню складних процесів у футбольній індустрії. Довіряючи всім клубам важливу інформацію, Палкін прагне сприяти ухваленню обґрунтованих рішень і стратегічному плануванню.

Вибори Асоціації європейських клубів відбудуться 7 вересня. Термін роботи наступного скликання членів правління – з 2023 по 2027 роки.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Футбол | 29 червня 2024, 07:30 3
Німеччина – Данія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

У ситуації «пан або пропав» можна очікувати на будь-які сюрпризи, але тільки не в цій парі

Беллью розповів, чому Вайлдера не можна вважати боксером світового рівня
Бокс | 28 червня 2024, 08:55 6
Беллью розповів, чому Вайлдера не можна вважати боксером світового рівня

Тоні впевнений, що навіть його послужний список у хевівейті солідніший

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.