Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 серпня 2023, 22:20
17582
20

Челсі хотів обміняти Мудрика на Еміля Сміт-Роу

Шокуючий обмін не відбудеться, «Арсенал» відмовив

| Оновлено 29 серпня 2023, 22:20
17582
20
Челсі хотів обміняти Мудрика на Еміля Сміт-Роу
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Лондонський «Челсі» хотів обміняти Михайла Мудрика на гравця «Арсенала» Еміля Сміт-Роу, повідомляє Twitter-акаунт AFCAMDEN. «Арсенал» дав чітку відповідь: ні.

Також інсайдер повідомляє, що в українського вінгера є проблеми з дисципліною, через що «Челсі» і розглядає такий варіант розвитку подій.

Нагадаємо, взимку 2023 року «Арсенал» довгий час вів Михайла Мудрика і був близьким до його підписання, але в останній момент «Челсі» запропонував «Шахтарю» більшу суму, тому українець опинився в синій частині Лондону.

В цьому сезоні Михайло Мудрик відіграв лише 2 матчі за «Челсі», обидва рази вийшовши з лавки для запасних. Зараз гравець не тренується з командою через пошкодження.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fant24
Проблема не в том что челси хочет скинуть мудрика в оставшиеся 2 дня трансферного окна .Никто мудрика не хочет брать .все увидели что это не игрок высокоо уровня
anacreon
Челсі треба думати, що робити з Мудриком. Він дорогий, але необучаємий, схоже. Півроку з гаком пройшло, і йому ж напевно тренери пояснюють, що треба грати на оборону. Він слухняно киває головою, потім виходить і стоїть на місці. Потім не розуміє, чого на лавці.Він хоче, аби як в Шахтарі - вийти вільним художником, оборонятися не треба для цього є захисники. Купа простору, біжи, фінти, забивай і отримуй похвалу. І не розуміє, чого так само не виходить в АПЛ. Чогось вічно закритий, навколо купа захисників, злі, забирають м'яч ще і заставляють в якусь оборону бгати. Ну для виду побіжить пру разів, потім знову просто проводжає поглядом.Не видно, аби він щось зрозумів, Потрібен хороший тренер, який це якось вдовбить в його голову. Контракт довгий. Нема нічого поганого віддати в оренду, аби набирався досвіду. Навіть на півроку.
Gargantua
это какой то... позор? (с) 
An720suli
В мінай мудрика!!! 
anacreon
Ну, раз якийсь чувак у Твіттері сказав...Суперджерело.
Хоча було б супер. Фани Арсенала дочекалися б. Хоча в Арсенала Мартінеллі та Троссард на цю позицію. Його ж купили, коли не вигоріло. Той Троссард виходить на 20 хвилин, як там ще Мудрика всунути...
Владислав Рейский
в шд за 10 могут вернуть
Severian742
Керівництво Челсі звісно не славиться розсудливістю але такий обмін це вже здається перебір навіть для них.
Взимку за 70 + 30 мільйонів перехопили гравця з під носа у Арсенала щоб влітку самим пропонувати обміняти його на гравця який не потрібен канонірам. 
Джерело якесь дуже "серйозне". Вірю, я повірив) 
Nordenus
Полный бред...
Eugenii Skrypka
Стадо баранов, вы хоть задумались о том, что Челси то само стало лучше играть за эти пол года?  Хоть один игрок прогрессировал? Хоть один яркий матч?
Тарік1994
Просто треба було із самого початку йти в Арсенал бо вибрати такий кризовий Челсі це постріл собі у ногу. Там би можливо грав не набагато більше, але там його хотів тренер і там є гра, є система