Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2023, 14:34
2383
11

ВІДЕО. Paramount Pictures випустив анонс документального серіалу про Шахтар

Прем'єра в США запланована на 12 вересня

| Оновлено 29 серпня 2023, 14:34
2383
11
ВІДЕО. Paramount Pictures випустив анонс документального серіалу про Шахтар
Getty Images/Global Images Ukraine. Шахтар

Американська кіностудія Paramount Pictures випустила відео-анонс документального серіалу про донецький «Шахтар» сезону 2022/23.

Серіал має назву «Футбол має тривати». Його сюжет буде зосереджений на війні та виступах «Шахтаря» у єврокубках в минулому сезоні.

Нагадаємо, в минулій кампанії «Шахтар», склад якого майже повністю змінився через повномасштабне вторгнення росії в Україну, здивував багатьох, посівши третє місце у групі Ліги чемпіонів з «Реалом», «Лейпцигом» та «Селтіком». «Гірники» набрали 6 очок, перегравши «РБ», двічі зігравши внічию з «Селтіком» та один раз поділивши очки з «Реалом».

ВІДЕО. Анонс серіалу про «Шахтар»

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
Ну бабок от продажи Мудрика и на франшизу по типу Властелину Колец хватит. 
А если не хватит, то украинцы за счет тарифов доплатят 
Старается Ахметов как может, хочет популяризовать свой клуб , а поклонники команды из села Счастливое   все равно только о Динамо и говорят 
Remark
Пока все логично и что самое главное - правильно и как никогда вовремя!
Поднял ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ тарифы на электроэнергию для ВСЕГО НАСЕЛЕНИЯ Украины в 2 раза и норм!!! Пипл хавает! И дальше последнее свои нищенские крохи с зарплат отдает на донаты.
А после поднятия тарифов можно и за яхту пол ярда бабок отдать и фильм про команду снять (конечно у самой дешевой студии и главное украинской). 
П.С. Но мы сами виноваты, что позволяем на себе ездить; поэтому и скулить по этому поводу бесполезно! Не сам же он просто так взял и увеличил платежку в два раза? Кому нужно занесли, с кем нужно частью пирога поделились. Никто не шумит, не пылит! Один Палкин плачет, что их нагло обворовывает УЕФА.
FootFun1
Як це так? Одна з найкращих кінокомпаній світу зняла фільм про Шахтар, а місцеві боти нам доводили, що Шахтар ніхто не знає і нікому не потрібен і наше все це Динамо!!! Знову сьогодні нажруться свині динамівські