Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 жовтня 2023, 22:15
2419
4

Мати Рубіалеса закрилася в церкві й голодує через цькування сина

Раніше ФІФА відсторонила президента RFEF

| Оновлено 31 жовтня 2023, 22:15
2419
4
Мати Рубіалеса закрилася в церкві й голодує через цькування сина
Getty Images/Global Images Ukraine. Хосе Луїс Рубіалес

Після того, як ФІФА відсторонила на 90 днів президента Федерації футболу Іспанії (RFEF) Хосе Луїса Рубіалеса через поцілунок футболістки Хенніфер Ермосо, історія отримала несподіваний поворот.

Мати Рубіалеса, Анхелес Бехар, сьогодні вранці замкнулася в церкві міста Матріль і оголосила голодування у зв'язку з «кривавим і нелюдським цькуванням» її сина. Голодування, за її словами, триватиме «день і ніч».

Мати Рубіалеса закликала Ермосо «сказати правду» і «дотримуватися тієї версії, яка була у неї на початку подій». На думку Анхелес Бехар, жодного насильства в тому інциденті не було, і очевидна згода обох сторін.

«Вони роблять із моїм сином те, на що він не заслуговує. Чому вони з ним жорстокі? Що стоїть за всією цією історією? Мій син не здатний заподіяти кому-небудь шкоду», – заявила жінка.

Також, за інформацією іспанських ЗМІ, RFEF погрожує вийти зі складу УЄФА в разі, якщо санкції щодо Рубіалеса не буде знято. Вихід спричинить відсторонення збірної Іспанії та іспанських клубів від міжнародних змагань.

Олег Дідух Джерело: Cope
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
вот проблемы у людей
с жиру бесятся. радовались футбольной победе и дядя поцеловал тетю в губки... какой ужас.
Владимир Коновалец
Дивився церемонію нагородження, бачив не приховану радість футболісток Іспанії та її керівника федерації, таке може бути раз у житті... Не бачив я, щоб якась футболістка була проти обіймів зі сторони президента федерації, скоріше - велике бажання  до обіймів та поцілунків... Але комусь це було на руку, щоб почати компанію цькування заслуженої людини, треба дивитись, кому це вигідно... Однозначно - не гравчині... Її використовують як маріонетку , 100%.
turist86
"Кривавим цькуванням?"
А це як
Выталкиватель парашутистов
Следы этого конфликта ведут в кабинеты УЕФА. Президент федерации Испании давно конфликтует с Чеферином по многим вопросам. Я так предполагаю, что Чеферину выгодно раздуть  через третьих лиц этот случай - кому в УЕФА нужны люди со своим мнением на развитие футбола в Европе?