Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 29 серпня 2023, 01:35
25640
17

Андрій КОТЕЛЬНИК: «Мене Усик нічим не вразив»

Про скандальний бій

| Оновлено 29 серпня 2023, 01:35
25640
17
Андрій КОТЕЛЬНИК: «Мене Усик нічим не вразив»

В польському місті Вроцлаві український боксер Олександр Усик нокаутував англійця Даніеля Дюбуа і зберіг чемпіонські пояси відразу по чотирьох версіях серед суперважковаговиків.

Срібний призер Олімпійських Ігор в Сіднеї, чемпіон світу серед професіоналів за версією WBA в першій напівсередній вазі Андрій Котельник ексклюзивно для Sport.ua прокоментував цей поєдинок в Польші:

- Якщо відверто, то бій мені не сподобався. Олександр Усик також не вразив якимись домашніми заготовками й запам'ятався хіба тим, що зумів захистити чемпіонські титули.

Переконаний, не тільки мені, а й великому загону шанувальників шкіряної рукавички. Не дивно, що в ЗМІ розгорілася справжня дискусія не стосовно якості боксу, а чи влучив Дюбуа нижче пояса.

Як на мене, удар був у бандаж, але не навмисний, тому рефері й не покарав англійця за це порушення. До речі, арбітр Луїс Пабон з Пуерто-Ріко мені добре знайомий, саме він в 2008 році в Кардіффі обслуговував мій чемпіонський бій з англійцем Гевіном Рісом. Пабон - прибічник латиноамериканського стилю суддівства, не звертаючи увагу на, як кажуть, "брудний" бокс.

Проте мені не сподобалося, як поводився Усик на рингу після цього удару. Складалося враження, що "прилетіло" від самого Тайсона Ф'юрі. Кому потрібне це шоу? Все ж, як кажуть, переможців не судять, Олександр записав до свого активу чергову звитягу, хоча цього разу вона була прогнозованою. Надто велика різниця була в класі. Проте навіть за такого перебігу подій поєдинок у Вроцлаві показав, що в Усика є вразливі місця, якими більш досвідчені опоненти вміло скористаються. Про це слід пам'ятати Усику, готуючись до наступних протистоянь з більш сильними суперниками.

Оцініть матеріал
(242)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
Це лише думка Котельника. А мені навпаки бій дуже сподобався. Усик додав міці та різкозті своїм ударам. Працював першим номером, зовсім не боявся суперника.
an52
Скільки невігласів в коментарях! "Хто такий Котельник? Я такого не знаю". Ну так почитайте трохи по історії українського боксу! Так, Котельник не досягнув такого ж рівня як Усик, але в порівнянні з абсолютною більшістю українських боксерів він досяг дуже визначних результатів. 
pricolist
Потрібно було реп зачитати під час бою, щоб вразив?
Лютый Кандибобер
Усик не видел в этом парне серьезного соперника, если бы видел, то делал как раньше 6 раундов велосипеда, и только после 6 раунда начинал бы атаковать, а тут он пошел в атаку со второго раунда
coba777
Коли про тебе забувають, потрібно черговий раз бзднути І наче життя налагодилось)))
easterly
А хто це?
pecherytsja88
Цей котельник, він спеціаліст з газових, чи все ж таки вугільних кочегарок?
ozzy
андрей ты ч?ошник 
BARA.bass
Идиот, полный.
Сергей Тимченко
,Звісно Усік тебе не вразив.Хто ти,а хто Усик?Усік абсолют в крузерах і тримає три пояси в супертяжах,а ти випадковий чемпіон і тебе мало хто знає.Не треба заздрити
kadaad
Какой-то котельный качегар, о котором я слышу впервые, что-то там вякает... Смешно однако читать этот понос, засем такое печатать?
Василь Гаранджа
"Мене Усик нічим не вразив" - так він з тобою і не бився. 😁 Інакше він би тебе добряче вразив.
Stepan Farion
А кательник це хто такий ???? От отримає по яйцях від Дюбуа то може буде і відомий )))))
Лютый Кандибобер
мне не очень понравилось что в исполнении усика было очень мало многоударных комбинаций, как он умеет, но понятно что ты боксируешь так, как дает это делать соперник.. значит не было возможности у него такое выкидывать