Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 серпня 2023, 19:03
1135
0

Ньюкасл – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 серпня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 27 серпня 2023, 19:03
1135
0
Ньюкасл – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 серпня на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ньюкасл» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом

Ньюкасл

Команда належить одному з найбагатших інвесторів світу – королівській родині Саудівської Аравії. Але це вдома вони по суті нікому не підконтрольні, і перетворюють внутрішній чемпіонат на збіговисько зірок, просто їх перекуповуючи і помножуючи зарплату в рази. В умовах АПЛ діють обмеження і внутрішні, і фінансовий феєр-плей УЄФА. У результаті купити встигли Тоналі, Харві Барнса і Лівраменто, а ось по Тірні були лише переговори про оренду - придбати не дає стеля ФФП. Ні, і так за нового інвестора вдалося швидко піднятися, і різке падіння на дно таблиці вже за підсумками 2022/2023 змінилося лігочемпіонівським місцем. Та й у новому розіграші чорно-білі солідно стартували, розгромивши міцну Астон Віллу 5:1. Але потім був поєдинок із Манчестер Сіті, і той мінімально, 1:0, але цілком по справі впорався з підопічними Хау.

Ліверпуль

Клуб став одним із тих грандів, що звалилися в кризу, чий спад багато в чому і визначив прорив Ньюкасла. І, звичайно, зараз червоні мають намір повернутися якщо не в боротьбу за титул, то хоча б за місце в топ-4. Щоправда, при покупках явно під основу МакАллістера та Собослаї залишилася серйозна проблема у вигляді синхронного відходу і Хендерсона та Фабіньо до Саудівської Аравії. Діру мерсисайдці намагалися закрити підписанням Кайседо та/або Лавії, але обидва у результаті вирушили до Челсі. Клопп здивував покупкою в Штутгарті досвідченого Ватару Ендо. Японець уже дебютував з Борнмутом і допоміг оформити вольові 3:1 у меншості. Але пам'ятаємо, що до цього була лише нічия з Челсі.

Статистика особистих зустрічей

Ліверпуль не програє очну дуель із 2015-го року. Більше того, він виграв усі 4 останні поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу сорокам, що грають удома. Але проти грандів підопічні Хау поки не вражали – ставимо на те, що гості не програють (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.