Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 серпня 2023, 19:51
882
1

Шеффілд Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 серпня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 27 серпня 2023, 19:51
882
1
Шеффілд Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 серпня на «Бремелл Лейн» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Шеффілд Юнайтед» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом

Шеффілд Юнайтед

Клуб за підсумками 2-го року роботи тут Пола Хеккінгботтома (причому не повного, отримав обов'язки менеджера лише восени 2021-го) виявився досить боєздатним, щоб цілком у справі пробитися до АПЛ, причому путівка назад була пряма, з 2-го місця – вище тільки беззастережний лідер Чемпіоншипа в особі Бернлі. Але на новому-старому рівні мечі виглядають відверто недостатньо сильними. Так, є і новачки, а на Вінісіуса Саузу взагалі витратили 12 мільйонів. Але в підсумку в АПЛ поки що не вдалося зачепитися хоча б за очко. Спочатку була мінімальна поразка вдома Кристал Пелас - суперникам вистачило єдиного м'яча Едуара на початку 2-го тайму. Могли щось витиснути і з зустрічі проти Ноттінгем Форест - зрівнювали рахунок, цілком на рівних бодалися. Але на 89-й хвилині Вуд оформив 2:1 на користь лісників.

Манчестер Cіті

Команда досить важко входить у нинішній сезон. Швидше за все, є певне пересичення від трофеїв, та й явно бракує (на тлі до того ж відходу Гюндогана та Мареза) ключового диспетчера Де Брейне, який отримав травму. Не дивно, що Гвардіола шукає інших плеймейкерів типу Пакета. Містяни програли в Суперкубку Англії, щоправда, тільки по пенальті, дозволивши перед цим супернику зрівняти наприкінці. Але при цьому із Севільєю, у Суперкубку УЄФА, була зворотна картина: відігралися на 1:1 та виграли післяматчеву серію. Із Ньюкаслом усе вирішив єдиний гол Альвареса. Щоправда, раніше, в 1-му турі, Бернлі на виїзді розгромили 3:0.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє Шеффілд вигравав у 2008-му році, і то в кубковому форматі. Після цього усі 5 матчів виграв Сіті. У тому числі й кубкові 3:0 навесні цього року.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що новачок удома забере очки у чемпіона. Погодимося - гості повинні виграти при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 27
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 2
Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Клинки продуют в 2 мяча.