Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 вересня 2023, 19:19
3228
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Хочемо підсилитися форвардом-легіонером»

Про трансферні перспективи «Карпат»

| Оновлено 15 вересня 2023, 19:19
3228
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Хочемо підсилитися форвардом-легіонером»

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич ексклюзивно для Sport.ua розповів про селекційну роботу львівського клубу перед закриттям трансферного «вікна»:

- Досягнута домовленість про оренду 22-річного воротаря Владислава Рибака з «Металіста» з правом викупу. Ми за ним останнім часом уважно слідкували і думаю, що він виправдає наші сподівання.

Що ж до бразильця, який знаходився на перегляді, то вирішили відмовитися від його послуг. Через юний вік він нам не допоможе, а нам потрібні виконавці, які б приносили користь сьогодні.

Проте в «Карпатах» докладають зусиль, аби до закриття трансферного «вікна» підписати ще одного легіонера в лінію атаки. Хоча тут важко щось спрогнозувати. Ось хоча б, як кажуть, найсвіжіший приклад: вже був викуплений квиток для новачка, планували, хто його зустрічатиме, але буквально в останній момент виникли перешкоди і до підписання контракту справа не дійшла. А цей гравець нам був конче потрібний. І все ж, сподіваюся, що найближчими днями ми таки зуміємо підсилитися забивним нападником.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.