Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 15 вересня 2023, 19:20
1362
0

Дніпро-1 повернувся зі Словаччини до Ужгорода

Наступний матч дніпрян знову буде єврокубковим

| Оновлено 15 вересня 2023, 19:20
1362
0
Дніпро-1 повернувся зі Словаччини до Ужгорода

«Дніпро-1» проведе сьогодні в Ужгороді перше тренування після повернення зі Словаччини, де в середу команда, дограючи вдев'ятьох, утримала нічию в матчі раунду плей-оф Ліги конференцій зі «Спартаком» із Трнави (1:1). Проведуть заняття ті самі Валерій Городов та Євген Баришніков: з тренерського штабу, з яким «спортклубівці» розпочинали сезон, після відставки Олександра Кучера в команді залишилися тільки вони.

Як стало відомо Sport.ua, готується до повноцінного поновлення тренувань ювіляр Євген Волинець. Нагадаємо, голкіпер, якому сьогодні виповнилося 30 років, отримав травму голови у матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів з «Панатинаїкосом».

Існує ймовірність, що до другої зустрічі зі «Спартаком» повернеться до ладу після пошкодження півзахисник Домінго Бланко. А ось захисник Володимир Адамюк, у якого також м'язова травма, не допоможе дніпрянам і наступного четверга. Не зіграє вже цього року півзахисник Максим Третьяков (у нього буде операція після розриву передньої хрестоподібної зв'язки).

Матч-відповідь раунду плей-оф Ліги конференцій «Дніпро-1» - «Спартак» відбудеться 31 серпня в Кошице. Початок о 21:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.