Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 серпня 2023, 12:14
14810
2

Найкращі поєдинки андеркарду бою Олександра Усика та Даніеля Дюбуа

Виділяємо те, що треба дивитись перед головним поєдинком

| Оновлено 26 серпня 2023, 12:14
14810
2
Найкращі поєдинки андеркарду бою Олександра Усика та Даніеля Дюбуа
Piotr Duszczyk / boxingphotos.pl. Денис Берінчик (ліворуч) і Ентоні Їгіт

Олександр Усик та Даніель Дюбуа проведуть поєдинок 26 серпня у Вроцлаві, Польща. Андеркард їхнього поєдинку, якщо не шедевральний, то близький до цього. Перше – це те, що промоутерські компанії дуже точно влучили у цільову аудиторію. Турнір дивитиметься багато українців і наживо, і по телебаченню. А отже, бажано мати більше, ніж одного, українця в турнірі.

Друге – турнір цікавить британців. Бо другий боксер головного поєдинку вечора – британський проспект, а Усик популярний на острові. Тож треба використовувати не тільки Дюбуа, а й ще когось більш відомого. Для цього був запрошений легендарний Насім Хамед. Його син дебютує у турнірі в професіоналах.

Розповідаємо про найцікавіші пари андеркарду та чому треба дивитись турнір повністю.

Нурсултан Аманжолов (5-0, 4 КО) – Лазізбек Мулложонов (3-0, 3 КО)

Неочікувано, але перша пара, на яку варто звернути увагу – не українці. Нурсултан Аманжолов – казахстанський боксер, який регулярно відвідує тренувальні табори Олександра Усика. Як мінімум, до Джошуа та Дюбуа українець спарингував і з ним у тому числі.

Нурсултан тричі боксував у Казахстані, один раз у Кореї та один раз у білорусі. Серед суперників поки що немає зірок, але загалом – цікавий боксер. Високий, дуже довгорукий, чудово виходить на удар правим прямим.

Його суперник – не менший нокаутер з Узбекистану. Досвідчений аматор та хороший нокаутер у професіоналах. Чи бив Мулложонов когось видатного? Ну, звісно ж, ні. Але поклав усіх трьох суперників, серед яких і росіянин, без особливих проблем.

Молоді проспекти з нулем поразок та дуже важкими кулаками. Виглядає, як прекрасна затравка для головного поєдинку вечора.і

Piotr Duszczyk / boxingphotos.pl. Федор Черкашин (слева) и Анауэль Нгамисенгуэ

Черкашин дуже упевнено рухається по професійному боксу. Перейшовши з тайського боксу, хлопець освоївся у Польщі, призвичаївся, постійно видавав правильні меседжі та вже не раз з’їздив до США.

Останні три поєдинки Федір боксував в Америці. Всі три виграв, два з них – нокаутом. При цьому, харків’янин – не нокаутер. Він скоріш любить попрацювати комбінаційно, на кількість. А там вже, якщо прийде – чудово.

Нгамісенгуе перебрався з аматорського боксу у 2019 році. Його габарити – не у зрості, а в ширині плечей та силі удару. Вона точно більша, ніж в українського боксера. А от питання в тому, чи донесе він цей удар, точно є. Тому що поки виглядає так, що Черкашин відчутно сильніший у темповому боксі і добре витримує весь відрізок бою. Тим більше, що це протистояння буде всього восьмираундовим.

Окрема цікавість до протистояння – від поляків. Федір після переходу у професіонали одразу заявив – він виходитиме у ринг під двома прапорами. Тому що частина родини у нього – поляки, і він вдячний країні, що його прийняла. Але народився та виріс він в Україні і не кидатиме її просто так.

А ще Черкашин не боксував на другій батьківщині з 2021 року, так що місцеві фанати точно чекають його поєдинку.

По самому поєдинку головним стане те, чи француз призвичаїться до стилю суперника. Якщо зможе підтримувати темп в атаці та бити силовими – буде дуже цікаво. Якщо ж ні, Черкашин має перепрацювати фізично потужного опонента.

Дмитро Митрофанов (13-0-1, 6 КО) – Хамзат Шираз (17-0, 13 КО)

Piotr Duszczyk / boxingphotos.pl. Дмитро Мітрофанов і Хамзат Шираз (праворуч)

Найкращий суперник у кар’єрі Митрофанова. Як мінімум, на папері. 24 роки, проспект з потужним ударом, має понад 75% дострокових перемог та 191 см зросту. Зріст Митрофанова, для розуміння ситуації, всього 173 сантиметри.

Шираз чудово тримає на джебі, заряджає силовими. Але через молодість та недостатню холоднокровність іноді заграється в атаках та пропускає те, що не треба.

Як Хамзат – найкращий боксер у професійній кар’єрі Митрофанова, так і Митрофанов – найбільш досвідчений у кар’єрі британця. Тут тобі і аматорський бокс, і довгі тренування з найкращими українцями, і напіваматорська ліга.

Головних питань два. Перше – чи виходитиме Митрофанов на зручну для нього дистанцію. Все ж його бокс – це ближня та середня дистанції, багато бокових, розміни. Дістатись до такого суперника буде складно. Друге – чи вийде здивувати опонента та зламати його план. Якщо Шираз почне нервувати і рватиметься у бій – шанси прибити один одного виростуть для обох бійців. Якщо триматиметься на дистанції та боксуватиме розумно, в українця буде багато проблем.

Денис Берінчик (17-0, 9 КО) – Ентоні Їгіт (27-3-1, 10 КО)

Piotr Duszczyk / boxingphotos.pl. Денис Беринчик (слева) и Энтони Йигит

Цікаве протистояння з історією. Їхня перша зустріч відбулась на Олімпіаді-2012 і тоді Берінчик переміг близьким рішенням суддів. Їгіт збирається взяти реванш, про що заявив публічно.

В профі Ентоні більш досвідчений. А ще швед доволі габаритний. Навіть на зважуванні він виявився більшим за Дениса – 61,2 кг проти 60,7 кг. А ще він любить попрацювати другим номером. Правда, чи вистачить його надовго, враховуючи, що зірватись у бійку любить не менше – цікаве питання.

Поєдинок з інтригою. У Берінчика можуть виникнути проблеми, аж навіть до поразки. Тож із таким суперником треба мати чудовий план.

Окрім цього:

Даніель Лапін зустрінеться з німцем Аро Шварцем – першим суперником з позитивним рекордом у своїй кар’єрі. Високий, габаритний, точно буде цікаво. Ярослав Харциз битиметься з другим поляком у кар’єрі. Нічого особливого, але Ярослав в професіоналах виступає поки яскраво. Олександр Соломенніков поб’ється з поляком Петром Гуделем. Поляк не виграє з 2019 року і навряд поб’є Соломеннікова – одного з найкращих молодих боксерів України.

Опитування

Голосів 98
🥊 Спрогнозуйте, як завершиться бій між українцем Олександром Усиком та британцем Даніелем Дюбуа, який відбудеться ввечері 26 серпня 2023 року у Вроцлаві.

Дострокова перемога Усика

35 голосів 35.71 %

Перемога Усика за очками

54 голоса 55.1 %

Нічия

3 голоса 3.06 %

Перемога Дюбуа за очками

2 голоса 2.04 %

Дострокова перемога Дюбуа

4 голоса 4.08 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(90)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У кого скільки? Шахтар наздогнав Динамо за трофеями у незалежній Україні
Футбол | 11 травня 2024, 20:05 42
У кого скільки? Шахтар наздогнав Динамо за трофеями у незалежній Україні

Кияни сумарно мали 38 трофеїв і стільки ж стало у клубу з Донецька

Фінал єврокубка можуть перенести до іншої країни. Стали відомі причини
Футбол | 10 травня 2024, 23:31 1
Фінал єврокубка можуть перенести до іншої країни. Стали відомі причини

Поєдинок за титул Ліги конференцій може не відбутися у Греції, а пройти в Угорщині

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Удачи всем Украинским боксерам. Усику защитить все свои пояса, и нокаутировать оппонента.
Summertime
Не буду я вообще это смотреть.  Каждый день новости про кровь и смерть.
 Сегодня день АПЛ!  И этого достаточно.