Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 серпня 2023, 22:36
1424
2

ПЕТІ: «Кайседо і Лавія перейшли в Челсі через гроші, я вибрав би Ліверпуль»

Колишній гравець АПЛ розкритикував вибір новачків «пенсіонерів»

| Оновлено 25 серпня 2023, 22:36
1424
2
ПЕТІ: «Кайседо і Лавія перейшли в Челсі через гроші, я вибрав би Ліверпуль»
metro.co. Мойсес Кайседо

Колишній французький півзахисник Еммануель Петі вважає, що 21-річному еквадорському півзахиснику Мойсесу Кайседо варто було перейти до «Ліверпуля», а не до лондонського «Челсі».

«Як вам дебют Кайседо у «Челсі»? Чи не здається вам, що ціна може трохи впливати на гравця? У футболі зараз шалені цифри. Деколи – виправдано, але найчастіше – ні. Вони показують те, наскільки сильно клубу хочеться отримати футболіста.

Кайседо підписав контракт із «Челсі», хоча його пов'язували з «Ліверпулем», як і Лавію. Я не хочу говорити дурниць, але ми всі знаємо, чому вони обрали «Челсі».

З погляду спортивної логіки найкращим рішенням був би перехід до «Ліверпуля». На місці Кайседо та Лавії я б перейшов саме туди, я не бачу у «синіх» чіткого плану і перспектив. Вони мають 35 гравців. Скільки футболістів їм треба? Це перетвориться на кошмар, як і минулого сезону.

На місці Кайседо, я підписав би контракт з «Ліверпулем», щоб знову об'єднатися з колишнім одноклубником Макаллістером і грати під меншим тиском, оскільки багато півзахисників покинули цю команду.

Для мене відповідь дуже проста. Якщо ви запитаєте когось, чому Кайседо і Лавія перейшли до «Челсі», відповідь буде максимально простою – справа в грошах. Гроші говорять за гравців та за футбольні клуби, – зазначив Петі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anonymous
Особливо це стосується Лавіа. Які у нього перспективи бути основним при здорових Енцо і Кайседо? Буде за кубок проти Іпсвіча бігати.
PUMA
Бла бла бла,а что ещё легенда Арсенала могла сказать.Если он так сказал то Челси всё правильно делает