Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 26 серпня 2023, 10:56
281
0

ГКС Тихи – Сокіл. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться сьогодні, 24 серпня о 19:00, третій матч чемпіонів України в Кубку чотирьох мерів

| Оновлено 26 серпня 2023, 10:56
281
0
ГКС Тихи – Сокіл. Дивитися онлайн. LIVE трансляція
Фото із соцмереж. Володимир Костромітін, ХК «Сокіл»

Сьогодні, 25 серпня, київський «Сокіл» проведе заключний матч у рамках Кубка чотирьох мерів у Польщі. Починаючи з 19:00 на Зимовому стадіоні у Тихах чемпіони України грають з місцевим ҐКС «Тихи», фіналістом попереднього чемпіонату Польщі.

Наразі в Кубку чотирьох мерів нічого не визначено. «Тихи» в першому турі перемогли 6:5 «Унію», але поступилися в другому матчі «Заґлембе» з Сосновця - 2:3. Таким чином, в лідери вирвався якраз «Заґлембе», котрий перед стартом вважався андердоґом. Колектив з Сосновця, перемігши на старті «Сокіл» (4:3), має максимум очок. «Унія» після перемоги над нашою командою вчора (3:1) теж, як і ҐКС, має 3 пункти.

«Сокіл» очок наразі немає. Але треба враховувати, що цей турнір – перша проба сил оновленої команди в цьому міжсезонні. З кожним матчем підопічні Олега Шафаренка виглядають на льоду організованішими.

Серйозні амбіції перед майбутнім сезоном мають і очолювані російським тренером Андрєєм Сідорєнком «Тихи». У міжсезоння команда розпрощалася з одними із найрезультативніших своїх гравців – канадцями Жаном Дюпюї і Александром Бойвеном, а також із чехом Романом Штурцом, котрий перейшов у «Заґлембе».

Натомість поповнили лави «Тихи» добре знайомі нападники: гравець збірної України Ілля Коренчук, який виступав у польському чемпіонаті за «Енерґу» з Торуні, вихованець київського хокею Павєл Падакін, котрий представляв у попередньому сезону «Унію», а також білорус Віктор Туркін, який три довоєнних сезони провів у донецькому «Донбасі», а попередній рік відіграв у бульбостані, в складі «Вітебська». Суттєвим підсиленням має стати оборонець збірної Польщі Матеуш Брик з ҐКС «Ястшемби».

Наразі склад «Тихи» виглядає доволі грізно: 11 чинних гравців збірної Польщі, по два чеських, шведських і білоруських легіонери, по одному представнику України, Фінляндії, Словаччини і гравець, який колись волів не пов’язувати себе з українським хокеєм.

Сьогодні на «Сокіл» очікує ще одне серйозне випробовування.

Трансляція матчу ҐКС «Тихи» - «Сокіл»

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.