Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 19 березня 2024, 23:41
3729
10

Тарас МИХАЛИК: «За такої оборони Динамо приречене на невдачі»

На одні й ті самі граблі

| Оновлено 19 березня 2024, 23:41
3729
10
Тарас МИХАЛИК: «За такої оборони Динамо приречене на невдачі»

В першому поєдинку 4 раунду кваліфікації Ліги конференцій київське «Динамо» в Бухаресті поступилося турецькому «Бешикташу» - 2:3.

В бесіді з кореспондентом Sport.ua колишній гравець національної збірної України та «Динамо» Тарас Михалик розповів, що перешкодило киянам досягти позитивного результату в столиці Румунії:

- Як кажуть, динамівці наступили на ті ж граблі. Маю на увазі безпорадність стоперів Сироти та Попова, яка вплинула на підсумковий результат.

- Чим ви можете пояснити те, що керманичу Мірчі Луческу ніяк не вдається ліквідувати прогалини в центрі захисту?
- Передусім, молодим віком оборонців, а Попова ще буквально переслідують травми, які перешкоджають прогресувати. Що порадив би Луческу? Подбати про запрошення досвідченого центрального захисника, який би швидко навів порядок біля власних володінь. Треба бути реалістом: однієї майстерності воротаря Бущана, який практично самотужки врятував киян від неприємностей в недавньому матчі з грецьким «Арісом», явно недостатньо.

- Тоді можете назвете прізвище стопера, який би підсилив «Динамо»?
- Євген Хачеріді (посміхається). Але якщо серйозно, то киянам треба у стислі терміни ліквідувати вразливі місця в захисті. Інакше про якісь стабільні успіхи можна забути.

- Вважаєте, що підсумок вчорашнього матчу в Бухаресті по грі?
- Думаю, що кияни заслуговували, принаймні, не програти. Все ж, учора вони вміло вибігали в атаку, була інтенсивність, не бракувало гольових моментів. Проте все зводив нанівець ненадійний тил.

- Подейкують, що у випадку непотрапляння в груповий етап Ліги конференцій, Мірчі Луческу покажуть на двері. На вашу думку, в динамівців ще є шанс врятувати румунського фахівця від відставки?
- Рахунок поєдинку в Бухаресті - не критичний. Один забитий м'яч в Стамбулі через тиждень може все кардинально змінити. Тому для киян ще не все втрачено. Треба тільки скористатися тим, що оновленому «Бешикташу» ще бракує зіграності і потішити надійністю в обороні.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Такая оборона у всех наших клубов.   На тренировках забыли что такое настоящие подкаты  и антидриблинг.  Чуть что, так хватают за футболку,  плечи,  руки, обнимают, косят...   И толку с их физики как у Попова.   Ну разве что вышибалой работать в баре.
232121
Наженіть Сидорчука, з початку своєї кар'єри він постійно на якусь долю не встигає..., це ніякий не лідер, його місце десь у першій лізі, там він буде зірочкою... Скільки можна обрізки робити, його вистачає на пів години, а далі,, бобік здох' 'хоч один у центрі має бути потужний, молодим треба вчитися у когось, а це позорище... ⚽⚽⚽. 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей
Любой Стандард от соперника, у наших клубов начинается паника в обороне, при прессинге соперника наши сразу отдают сопернику или теряют мяч, так и игра сборной 
Алексей
Золотые слова Михалик 
Болела
На Євро 2012 основна пара центр беків мала бути Михалик -Чигринський. Обидва не зіграли через травми. Зараз такого рівня захисників навіть близько не спостерігається. Чигринський вже у Шахтарі, твій хід Тарас…
Gargantua
к сожалению, это правда
команда начинается с обороны и вратаря. 
все разговоры про "мы забьем больше" это сказки.
футбол это не баскетбол и даже не хоккей, тут забивают мало и при дырявой обороне будут преимущественно поражения.
а у Динамо кроме слабых центрбеков еще и опорная зона слабая: Сидорчук не тянет а Шапаренко в плохой форме.
Ossa8860
З таким тренером та з таким володарем.