Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 серпня 2023, 13:47
5709
29

Карло АНЧЕЛОТТІ: «Проти Сельти гратиме Кепа»

Тренер «Реала» обрав основного кіпера на матч з «Сельтою»

| Оновлено 24 серпня 2023, 13:47
5709
29
Карло АНЧЕЛОТТІ: «Проти Сельти гратиме Кепа»
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті обрав основного воротаря на завтрашній матч проти «Сельти». Ним став Кепа Аррісабалага, про це італійський фахівець оголосив на прес-конференції перед матчем.

Іспанська Marca вважає, що перед Карло стояв важкий вибір, адже українець Андрій Лунін майже ідеально провів 2 стартових матчі чемпіонату Іспанії 2023/24.

Минулий сезон 28-річний Кепа провів у лондонському «Челсі», відігравши 39 матчів. Зокрема йому доводилося грати проти свого теперішнього клубу, але тоді він пропустив 4 голи за 2 матчі і вилетів разом з «Челсі» з чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladislav Pohily
Чекати роками свого шансу, що б потім, добре зігравши, знову сісти на банку. Краще вже, як Циганков, бути лідером в Жироні, ніж типу грати за Реал.
Vitason
Чтобы он пару штук пропустил и это стало для Лунина открытой дорогой в основной состав Реала,потому что по-другому Анчелотти не поставит Лунина в ворота только так!!
lair.of.ursus
Анчелотти сам виноват. Теперь болеем за Сельту ...
anacreon
Ну, побажаємо йому пропустити 3-4 м'яча.
acfred
подивимось, що скаже преса після матчу... але це останній рік контракту, тому вже взимку можна говорити з керівництвом про продаж/перехід в інший клуб, або підписати попередню домовленість...
BallsToTheWall
И у Сельты сразу прибавилось симпатиков на этот матч.
Злий Глобинець
Взагалі-то це вибір самого Луніна - бути футболістом "королівського клубу". Але якщо Кепа напропускає повен кошик (чого йому щиро бажаю), то у Андрія буде шанс закріпитись в основі.
anacreon
Найсмішніше це читати кожен раз і постах про Луніна ниття про те, як треба уходити, чого сидить...
Люди, коли до вас остаточно дійде, що Лунін не хоч нікуди уходити і буде навіть другим воротарем, виходячи пару разів на рік. Вони вже і не проти його спекатися, але Лунін сам тримається, бо розуміє, що це вершина його кар'єри і більше не буде  такого, що буде приходити кожен день на роботу в сам Реал, тренуватися з зірками  і другим кращим тренером світу.  
Ніякі Аякси, Бенфіки чи Вальядоліди не зрівняються  з тим, аби бути гравцем Реалу. 
Philip J. Fry
Тепер все залежить від Кепи, якщо привезе, то сяде на лавку, якщо ні, то буде основним. 
Vitason
Лунин был вторым вратарём, теперь будет третьим,если ничего кардинально не изменится нужно тикать оттуда,жаль что сколько времени потерял в надежде стать основным вратарём Реала,не по человечески Анчелотти ведёт себя,есть второй вратарь ,а он берет ещё одного и снова второй стает вторым ,а потом и третьим в итоге, нужно было честно Лунину сказать что я первым тебя не вижу и ты никогда первым у меня не будешь при любых раскладах!!!
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
naverland
Как и говорил, 2 первых матча это Макс.
roman75zpr
Ну с Сельтой пусть постоит Кепа для галочки, а в ЛЧ пусть стоит Андрей, так будет по-честному)
Octopus
А кто-то думал, что Кепу арендовали, чтобы он сидел? Эта крысабалага настолько в себе самоуверенная, что переходил он явно под гарантии основного кипера. Лунину можно только посочувствовать, что к нему предвзятое отношение с первого дня. В топ-клубах любят таких как Зинченко наглых и самоуверенных, может ему вытатуироваться с ног до головы, чтобы выглядеть грознее, Лунин выглядит всегда как расстроенный мальчик, а вратарь должен внушать страх и уважение как своих, так и чужих игроков.
K 12
Чучело этот Анчелотти,сраный макаронник!
zzg77
Карьера Лунина в Реале закончилась !!!!
igor shmuylo
Лунин сам виноват , можно было уйти он не захотель. Хотелось в реале до конца контракта. Вот теперь кусает локти  но поздно . Он шо не видет что нехотят его . Они об его ноги вытера ют , а он терпит .  Я бы у же бы их послал .