Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1092
0

Осасуна – Брюгге. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 24 серпня о 21:30 за Києвом

Осасуна – Брюгге. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

24 серпня на «Ель-Садар» пройде 1-й матч вирішальної кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Осасуна» зустрінеться з «Брюгге». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом

Осасуна

Клуб взагалі-то примудрився в цьому столітті забратися на 4-е місце в Прімері, в результаті спробувавши себе в Лізі чемпіонів (втім, там поступилися у кваліфікації Гамбургу). Нове піднесення пов'язане з особистістю нинішнього наставника, Ягоби Аррасате. Той приймав червоних у Сегунді, одразу піднявши їх у Ла Лігу. А особливо яскравим вийшов минулий сезон, з виходом у фінал Копи дель Рей (вдруге в історії, щоправда, знову програли вирішальний матч), і одночасно підйомом на 7-е підсумкове місце. Під повернення на міжнародну арену вдалося знайти можливість заманити в Памплону низку новачків. І навіть знайшли 6 мільйонів для того, щоб придбати у Бетіса Рауля Гарсію Де Аро. 22-річний нападник розкрився в оренді в Мірандесі, наколотивши 19 голів і зробивши 7 передач у минулому розіграші Сегунди (і лише тричі реалізувавши пенальті).

Брюгге

Команда фактично провалила минулий сезон. Ні, віддушиною стала тоді Ліга чемпіонів, особливо 1-е коло групового раунду, коли виграли у всіх трьох супротивників. Але, вийшовши в плей-оф, чорно-сині там покірно програвши першому ж супротивникові, Бенфіці. Ну, а на внутрішній арені фаворит, який виграв усі 3 попередні титули Жупілер-Ліги, змінюючи наставників, фінішувавши лише на 4-й позиції. Виправляти становище покликали Ронні Дейлу - норвежець минулого сезону тренував Стандард (Льєж). Дебютував новий фахівець із 3:0 проти Орхуса. Після цього мінімально програли у Данії, але пройшли до наступного раунду, де оформили двічі по 5:1 з Акюрейрі.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перше протистояння між цими клубами.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у те, що в іспанців вдома вдасться показати максимум у цьому поєдинку. Вони грають удома, тож ставимо на те, що тут у досвідченіших у плані єврокубків бельгійців зможуть виграти памплонці (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названо суперників юнацької збірної України у кваліфікації Євро-2025 U-17
Футбол | 03 травня 2024, 23:23 0
Названо суперників юнацької збірної України у кваліфікації Євро-2025 U-17

Підопічні Юрія Мороза зіграють у групі з Бельгією, Косово, Казахстаном

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.