Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 серпня 2023, 22:45
1142
0

ОФІЦІЙНО. Колишній коуч дубля Шахтаря очолив індонезійську Арему

Фернандо Валенте поїхав працювати до Азії

| Оновлено 23 серпня 2023, 22:45
1142
0
ОФІЦІЙНО. Колишній коуч дубля Шахтаря очолив індонезійську Арему
ФК Арема. Фернандо Валенте (праворуч)

Індонезійський футбольний клуб «Арема» оголосив про призначення головним тренером першої команди 64-річного португальця Фернандо Валенте, який відомий в Україні по роботі з молодіжкою «Шахтаря» (з 2019 по 2021 роки).

Деталі співпраці між індонезійцями та португальцем не афішуються.

«Сьогодні ми офіційно повідомляємо, що Фернандо Валенте стає головним тренером «Ареми». З кількох варіантів наш вибір припав саме на нього. Нам потрібен тренер, який вміє не лише працювати над технікою, а й здатний підняти менталітет футболістів», – заявив один із керівників клубу Вібі Дві Андріяс.

«Я не чарівник і не творю чудес, щоб вигравати матчі. Я тренер із чітким уявленням про те, як слід грати у футбол, і я пристрасно люблю своїх гравців, бо саме вони роблять мене щасливим, коли із пристрастю та сміливістю відстоюють наші ідеї. Все залежить від нашого бажання показати світові, що у нас є смирення, щоб навчатися на своїх помилках, і ми хочемо використати цю поведінку, аби віддати шану жертвам стадіону «Канджурухан», тому що в іншому випадку вони загинули даремно», – сказав, своєю чергою, Фернандо Валенте.

Зазначимо, що 1 жовтня 2022 року на домашньому для «Ареми» стадіоні «Канджурухан», номінальна місткість якого становить трохи більше 42 тисяч глядачів, сталася тиснява, яка призвела до загибелі 135 фанатів.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.