Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 серпня 2023, 17:55
8831
4

7 красунь-супутниць футболістів, які прибули підкорювати АПЛ

Конкуренція на Туманному Альбіоні зростає не лише на футбольних полях…

| Оновлено 23 серпня 2023, 17:55
8831
4
7 красунь-супутниць футболістів, які прибули підкорювати АПЛ
Instagram. Манор Соломон і його дівчина

Цього літа клуби англійської Прем'єр-ліги звично багато та зі смаком витрачаються на трансферному ринку із єдиною метою – якомога краще підсилити склад напередодні чергової затяжної та інтенсивної кампанії, яка для когось ознаменується битвою за чемпіонство, комусь принесе єврокубкові путівки, але також традиційно визначить і трьох головних невдах, які будуть змушені вирушити на «спокуту гріхів» до Чемпіоншипу.

Втім, поки що оптимізм переважає у переважної більшості команд та їхніх уболівальників. А якщо так, то давайте сфокусуємося на прекрасному – а саме: красунях, котрі є супутницями життя для футболістів-новачків клубів англійської Прем'єр-ліги.

Лаура Род Сондергард

Чарівна Лаура Сондергард є дівчиною новобранця Манчестер Юнайтед Расмуса Хойлунда. Як і екс-форвард Аталанти, вона родом із Данії, і про неї саму відомо не так багато.

Перебратися в Англію Сондергард та Хойлунду пощастило в результаті угоди, яка обійшлася скарбниці Манчестер Юнайтед у 75 мільйонів євро. Тепер від Расмуса чекають великих гольових досягнень на Олд Траффорд, а Лаура буде покликана скрасити побут данця у новій країні та допомогти йому якнайшвидше та найбільш безболісно адаптуватися до інших реалій.

Вперше Лаура поділилася спільним знімком із Расмусом у березні нинішнього року. Тоді Хойлунд відзначився хет-триком у поєдинку національних збірних Данії та Фінляндії (3:1), а дівчина розцілувала свого героя, зробивши текстовий супровід до фотографії наступного змісту: «Так пишаюся тобою».

Софія Тоач

24-річна мексиканська красуня Софія Тоач є подругою 25-річного опорного півзахисника збірної Мексики Едсона Альвареса, котрий цього літа за 38 мільйонів євро перебрався з Аякса у Вест Хем.

Відомо, що молоді люди розпочали стосунки ще у 2018 році, коли Альварес виступав за мексиканську Америку. Через рік хавбека за 15 мільйонів євро продали Аяксу, проте якийсь час парі довелося підтримувати відносини на відстані, або зустрічатися на нейтральній території. Вся справа в тому, що за законами Нідерландів Софія не могла переїхати на постійне місце проживання до Едсона, оскільки була неповнолітньою.

Зараз у Софії та Едсона все чудово, й вони разом готові до нового розділу у їхньому спільному житті, яким однозначно стане переїзд у місто можливостей – Лондон…

Дана Вошина

Дана Вошина, напевно, має певну популярність та впізнаваність у колах українських футбольних уболівальників. Ця дівчина з 2018 року перебуває у романтичних стосунках із ізраїльським футболістом Манором Соломоном. Зустрічатися вони почали ще коли вінгер виступав за Маккабі з Петах-Тікви, а незабаром Вошина разом зі своїм коханим перебралася в Україну, де Манор отримав вигідний контракт від Шахтаря. «Гірникам» трансфер ізраїльтянина тоді обійшовся у 6 мільйонів євро.

Коли у лютому минулого року розпочалася повномасштабна фаза російсько-української війни, Соломон разом із низкою інших легіонерів Шахтаря залишив країну. До кінця сезону-2022/23 Манор сидів без діла, а влітку, скориставшись Annexe 7 ФІФА, призупинив дію трудової угоди з «гірниками» та підписав тимчасовий контракт із Фулхемом. Тоді ж за Соломоном до Лондона переїхала і Вошина.

Втім, саме цього літа Соломон вже на повноцінній основі став гравцем клубу англійської Прем'єр-ліги – Манор підписав п'ятирічний контракт з Тоттенхемом, і тепер разом із Даною, яка супроводжувала свого коханого на церемонії представлення в якості новачка «шпор», вони продовжать облаштовуватися та вити своє сімейне гніздечко в одному з найпривабливіших для життя міст планети.

Міа Ріган

20-річна британська модель Міа Ріган є дівчиною Ромео Бекхема, який, у свою чергу, набагато відоміший, як син легенди Манчестер Юнайтед, Реала та збірної Англії Девіда Бекхема.

Ще у січні цього року Ромео Бекхем на правах оренди перебрався з Інтер Маямі, співвласником якого є його батько, до англійського Брентфорда, де виступав за другу команду. 20-річний футболіст, котрий діє на позиції правого вінгера, вочевидь, сподобався керівництву «бджіл», і ті вирішили цього літа оформити з Ромео повноцінний контракт. Щоправда, нетривалий – лише на один рік.

Втім, Міа Ріган поки є набагато більш відомою та популярною фігурою, аніж її хлопець. У Instagram дівчина має понад 700 тисяч фоловерів, і її можна сміливо називати молодою королевою соціальних мереж. Відомо, що пара живе світським життям, як і батьки Ромео, а тому є висока ймовірність того, що зіркова мама Бекхема-молодшого Вікторія, яка раніше була солісткою популярного гурту Spice Girls, добре сприйме вибір свого сина, якщо той вирішить зав'язати із холостяцьким життям та покличе Мію заміж.

Фабія Лусія Валерія

У серпні цього року до Прем'єр-ліги повернувся екс-правий захисник збірної Англії U-21 Макс Еронз, який є вихованцем Норвіча. Разом із «канарками» футболіст два сезони провів на рівні АПЛ (2019/20 та 2021/22), причому незмінно був ключовою фігурою для своєї команди. Однак Норвіч не зміг швидко повернутися до еліти, а тому недивно, що Еронз попросився на трансфер і за 8 мільйонів євро перебрався до Борнмута.

Підбадьорюватиме та надихатиме на новому місці роботи Еронза його зіркова подруга гаряча блондинка Фабія Лусія Валерія – відома у Британії модель та інфлюенсер. Дівчина має величезну базу фоловерів у соціальних мережах – наприклад, у TikTok її контент збирає близько півмільйона переглядів.

Фабія найчастіше публікує в Instagram фотографії, що демонструють її гламурний спосіб життя, у тому числі дорогі дизайнерські сумки, сукні та, звичайно ж, розкішний відпочинок.

Фанні Гечек

21-річна Фанні Гечек, яка народилася у Будапешті, є моделлю та подругою літнього новобранця Ліверпуля Домініка Собослая, котрий був придбаний «червоними» з Лейпцига за 70 мільйонів євро.

Дівчина нещодавно здобула вищу освіту у галузі управління маркетингом, а раніше також, як і її хлопець, активно займалася професійним спортом. З 2017 до 2019 років симпатична блондинка виступала на турнірах ITF – другого за значимістю жіночого професійного тенісного туру.

Наразі Гечек зав'язала із тенісом і їй, здається, цілком достатньо того, що професійний спорт поряд уособлює її обранець – 22-річний Домінік, в активі якого вже 32 матчі та 7 голів за національну збірну Угорщини.

Джулія Пасторе

Чарівна 24-річна італійка Джулія Пасторе – справжня модниця, яка в Instagram не втомлюється вихвалятися перед своїми підписниками, а її девізом у житті є фраза: «Поганий настрій не поєднується із моїм вбранням».

Дівчина має власну компанію з продажу одягу – Juliette.24Club. Пасторе модифікує старі речі, надаючи їм нового напрямку та стилю, після чого охоче ділиться фотографіями "творів" у соцмережах, а більшість з них згодом виставляє на продаж.

З 2019 року Джулія Пасторе зустрічається із опорним півзахисником Сандро Тоналі. Їхній роман починався ще тоді, коли молодий хавбек грав у рідній для нього Брешії. Згодом пара разом перебралася до Мілана, де Сандро грав за місцевих "россонері", а влітку нинішнього року Тоналі за 64 мільйони євро викупив Ньюкасл, якому належить уперше за два десятиліття знову зіграти на груповій стадії Ліги чемпіонів.

Цікаво, що у 2021 році, як повідомляють італійські джерела, Джулія та Сандро ненадовго переривали стосунки, але незабаром їхній роман продовжився й наразі вони виглядають дуже щасливими разом.

Текст: meta.ua/sport

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Ц
Не на что смотреть
stalevar1250
У спорт Уа, совсем со вкусом плохо, где вы тут красоток увидели!?
Фотожопные, надутые сурогаты! 
Единственная, действительно симпотичная - Джулия Пасторе 
Єгер
Судя по коментам, всем нравятся силиконовьіе женщиньі-утки и по совместительству женьі наших футболеров.
PUMA
Интересно,сколько с них бывших ескортниц?