Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 серпня 2023, 22:21
1350
0

Брага – Панатінаїкос. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 23 серпня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 23 серпня 2023, 22:21
1350
0
Брага – Панатінаїкос. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

23 серпня на «Мунісіпал де Брага» пройде 1-й матч вирішальної кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому «Брага» зустрінеться з «Панатінаїкосом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Брага

Команда розглядається як завсідник квартету лідерів у португальському футболі. Але в основному вона фінішує суворо на 4-му місці в Прімейрі. Періодично архієпископи підкріплюють амбіції у поєдинках на виліт, здобуваючи у результаті кубкові трофеї. Ну і іноді когось із трійки грандів вдається потіснити, як підопічні Артура Жорже і зробили у 2022/2023. А різниця тут не просто в одному місці, не в завоюванні бронзи - з 3-ї позиції можна вирушати в кваліфікацію Ліги чемпіонів. Там ще й португальцям пощастило, потрапив відверто слабкий опонент в особі Бачки-Тополи. У підсумку дебютант із Сербії хіба що гол престижу вичавлював із цих поєдинків, програвши фавориту спочатку 0:3 на виїзді, після чого - ще й 1:4 вдома.

Панатінаїкос

Клуб цілком може вважатися великим, принаймні за мірками Греції. Тут і вихід у фінал Кубка європейських чемпіонів, і 2 десятки комплектів золотих медалей на внутрішній арені. Останній такий титул, щоправда, датується ще 2010 роком, після чого хіба що кілька разів кубок брали. У тому числі й минулого календарного року. Цієї весни, здавалося, вийде закінчити на 1-му місці. Але в результаті вже наприкінці трофей програли сусідньому АЕКу. Натомість, посилившись Єдваєм, Вільєною та іншими новачками, підопічні Йовановича поки що впевнено проходили кваліфікацію Ліги чемпіонів. Спочатку вони розправилися з Дніпром-1 – 3:1, 2:2, – потім спорудили головну сенсацію, з Марселем. Після домашньої мінімальної перемоги конюшина горіла у Франції 0:2, але в останній момент заробила і реалізувала пенальті. А потім і серію 11-метрових закінчив перемогою.

Статистика особистих зустрічей

До цього їх не було.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом Брагу. Вона досвідченіша і грає вдома, тож не повинна повторити помилку Олімпіка – віримо у перемогу португальців (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 0
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.