Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2023, 18:44
1385
18

Директор Оболоні: «Не можна проводити матчі у +40 С»

Олександр Різниченко поскаржився на матчі, які ставлять на 15:00

| Оновлено 22 серпня 2023, 18:44
1385
18
Директор Оболоні: «Не можна проводити матчі у +40 С»
ФК Оболонь Київ

В інтерв'ю виданню Український футбол директор «Оболоні» Олександр Різниченко розповів про складності гри вдень.

– Не можна проводити матчі о 15:00, коли більше +40 С температура. Ніде навіть, як-то кажуть, не ворухнеться листочок на дереві!

Оператор трансляції, який стояв на офсайдній камері, знепритомнів через це. Ми змінили Вовкуна на 73 хвилині з цієї ж причини. І ще кілька гравців були на межі.

У нас у середу кубкова гра із «Звягелем», яку призначили на 15:00. Я вже звернувся до компетентних органів із проханням, щоб перенести на пізніший час. Не знаю, яке там буде ухвалене рішення. Ми просто гробимо здоров'я футболістам. Не дай Боже, якщо будуть більші проблеми.

– Ігри ставлять на 15:00, щоб заощадити на освітленні?

– Світловий день зараз довгий. Немає жодної проблеми, щоб матч поставити на 19:00. Якщо турбуються за освітлення, то нехай розведуть матчі по різних днях. За такої температури, думаю, можна вирішити будь-яке питання. Зі «Звягелем» хотіли б зіграти хоча б о 17-й. Футболісти втрачають дуже багато вологи, п'ють багато води, тому починається нудота, запаморочення та інші неприємності.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 11
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AleksDnipro
Шахтар рулить в українському футболі, це факт.
Ви напевно помітили, що всі матчі Шахтаря проводять увечері о 17:00, коли немає такої спеки, тоді як матчі Дніпра-1 проводять то о 13:00, то о 15:00. Дніпро-1 намагається абияк, через свої можливості, з цим боротися. У нас менше можливостей фінансових та адміністративних. Ось така ось у житті несправедливість. І одного бажання мало для того, щоб усе це свавілля перемогти. Система, яка вибудовувалася роками, було витрачено безліч коштів, безліч домовленостей, багато часу, налагоджувалися зв'язки (як корупційні, так і особисті). Ступінь прогнювання цього всього такий, що ви навіть не можете собі уявити.
antt
Якщо почати матч в 19 годині, навіть в Ужгороді напевно,  матч прийдеться догравати  в другому таймі в темноті без світла. Тому оптимальний час це 18 година для другої  половини серпня.
Summertime
 В 15:00 однозначно тупо начинать.  19 и 21 - лучшее время.   Но у нас же проблемы с электрикой уже сейчас.  Из-за жары кто то нещадно крутит кондишн и вентиляторы.  А потом мы у Румынии занимаем  струм.   С другой стороны, когда играли на ЛБ, то светило и Солнце и лампы на мачтах.    Капец как весело было.
  Когда то ездили наши клубы в гости в Душанбе, Ашхабад и Ташкент. Там и вечером было очень тепло.  Но как то же играли.  И на ЧМ в Мексике тоже.  
  Последний же тур УПЛ показал, что от жары у мужиков продолжают выделяться гормоны.  Как и раньше.  И это пошло  только на пользу зрелищности мероприятий.
Xvalenok03
Самое главное в этой истории, что все всё заранее знали, но ничего не делали.
Календарь разрабатывался не в первый день нового чемпионата. Расписание с датами чукра и еврокубков был известен заранее. За месяц и больше. Можно было логистику максимально просчитать, стадионы выбрать с минимумом переездов. Можно было под это договориться и по переносу игр или смещение дат. Если б в открытую об этом говорили, то и возражений не было.
Даже про аномально жаркую погоду заранее знали. Можно время начала игр чукра оговорить. 
Шутка. 
Можно было б все. 
Но не хре... а не сделали. Не сделали хозяева клубов которые это все приняли молча. 
Зато многие теперь орут во весь голос. Теперь они герои, борцы за справедливость, равенство, братство. 
И возмущеный плебс тоже ор поднял. Кто за деньги, кто за идею. 
WildeKater
Просто климатические условия нужно добавить в список критериев для доступа стадиона к матчу. 
Віктор Коробка
Ну, кубкову зі Звягілем можна й перенести на пізніше - хто від цього постраждає? А так - кому зараз легко. Дуже багато нюансів - і можливі тривоги, і світло, і регламент, який не можна порушати  .
Олег Мандрівник
Кстати, а почему в 9 утра не играют?
Жары нет, все уже выспались и бодренькие
umnuy2
вам за это деньги платят чтобы вы полтора часа побегали---люди в жару по 12 часов куярят и в окопах тоже пацаны не под кондёрами....не хотите играть пистуйте клубнику в польше собирать нытики-тому долго ехать этому жарко играть